Horoscop saptamanal Urania 28 octombrie - 3 noiembrie. Apar surprize multe si sentimente ciudate


Horoscop saptamanal Urania 28 octombrie - 3 noiembrie. Apar surprize multe si sentimente ciudate

Urania iti prezinta horoscopul saptamanii 28 octombrie - 3 noiembrie 2017.

BERBEC

Între 28 şi 30 octombrie dimineaţa, posibile surprize sau sentimente ciudate provocate de întâlnirea cu unii prieteni. Între 30 octombrie, după ora 11:47', şi 1 noiembrie dimineaţa, amintiri, melancolie, păreri de rău, analiză retrospectivă a unei etape de viaţă personală. Posibile consideraţii morale, filosofice sau religioase determinate de o întâmplare specială, esenţială, care pune în ecuaţie problemele fundamentale de viaţa. Între 1 noiembrie, după ora 08:43', şi 3 noiembrie dimineaţa, etapă plină de energie.

Berbecii vor avea vigoarea necesară pentru a face faţă provocărilor.

Ipostaze parteneriale paradoxale. Nativii vor fi tentaţi să tranşeze rapid disputele, vădind o nerăbdare, caracteristică zodiei, faţă de detalii şi consideraţii personale. Totuşi, cei care li se vor opune nu vor ceda prea uşor, poate şi pentru că vor avea argumente destule de solide, greu de risipit sau pentru că aşteptau o astfel de situaţie pentru a-i destabiliza şi decredibiliza (mai ales dacă Berbecii au funcţii şi responsabilităţi).

Pe 3 noiembrie, după ora 11:47', Luna va crea discrete probleme băneşti. Nota generală a săptămânii va fi dată de vehemenţa instaurată de planeta Marte, în Balanţă, în casa a VII-a, de unde şi probabilitatea declanşării unor conflicte sau a acutizării celor deja existente. Cu Soare, Jupiter şi Mercur în Scorpion în casa a VIII-a, există riscul de a fi păcăliţi sau deposedaţi de un bun. Uneori, exasperaţi că nu reuşesc să găsească o soluţie la o problemă patrimonială sau testamentară, nativii vor fi tentaţi să recurgă la metode mai puţin ortodoxe.

Totuşi, relaţia bună dintre Saturn şi Uranus, le poate oferi unora, mai ales celor maturi, posibilitatea de a se transforma, de a evolua prin renunţarea la idealurile sau la proiectele susţinute din inerţie şi din ambiţie; astfel, ei se vor putea elibera de povara trecutului, acceptând o formulă modernă de viaţă şi activitate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Oana Hanganu pentru saptamana 30 octombrie - 5 noiembrie. Cinci zodii sunt favorizate

Dezvăluiri ȘOCANTE despre Andreea Marin! Riscă să fie CONCEDIATĂ de TVR

Horoscop Minerva saptamana 29 octombrie – 4 noiembrie 2017. Doua zodii au cumpene mari in relatie

Horoscop AstroCafe pentru 26 octombrie: Doua zodii primesc vesti de la cineva drag - previziuni complete

Trasaturile DOMINANTE ale celor 12 zodii. Ti se potrivesc?

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Adela Popescu, probleme cu sarcina? Ce a declarat vedeta?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri