Horoscop saptamanal Urania 12 – 18 mai 2018. Uranus intra in zodia Taurului


Horoscop săptămânal Urania 12 – 18 mai 2018. Uranus va intra în zodia Taur. Iată previziunile Uraniei pentru fiecare semn zodiacal.

GEMENI. Între 12 şi 13 mai seara, agitaţie mare în sectorul „prieteni”: întâlniri, discuţii aprinse, implicare, posibile tensiuni trecătoare născute din mici ambiţii şi vanităţi.

Între 13 mai, după ora 21:06′, şi noaptea de 15 mai, nativii vor simţi nevoia să se echilibreze la nivel organic şi psihic, să se detaşeze de stres şi solicitări; nevoia de odihnă şi învigorare. Moment special trăit la nivelul „lumii interioare” generat de Luna Nouă în Taur din 15 mai.

Tot pe 15 mai Uranus va intra în zodia Taurului care va sta în acest sector până în toamna acestui an, timp în care va răscoli subconştientul, memoria afectivă, motivaţiile structurii lor umane, obligându-i pe nativi să se reformuleze, să se alinieze acestor exigenţe astrale, să opereze decizii cu o motivaţie profundă şi, mai ales, să-şi înţeleagă destinul şi să-şi urmeze menirea, demers de lungă durată care va opera asupra casei a XII-a până în mai 2026.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

George Burcea, gest surprinzător după ce Andreea Bălan a confirmat despărțirea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri