Horoscop saptamanal Minerva 10 – 16 decembrie 2017: O zodie isi schimba viata din 11 decembrie


Minerva prezinta previziunile astrologice complete pentru saptamana 10 - 16 decembrie 2017.

BERBEC

O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii.

Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme. Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine.

Este un lucru foarte important pentru un Berbec. Cooperarea şi consensul vor fi semnificative şi definitorii pentru propria stabilitate. Sunt de aşteptat afirmarea proprie şi acţiunea îndrăzneaţă, dar ţinând cont de nevoile celor din juru lor. Vor fi umărul pe care se poate plânge cu uşurinţă.

Este important să înţeleagă că au de a face cu o perioadă dinamică şi probabil le va cere să fie mobili şi activi în mai multe domenii. Dacă lucrează pentru ei, este o săptămână ideală pentru a-şi promova afacerea şi produsele. Dacă sunt angajaţi, vor descoperi probabil, mijloace noi de administrare a veniturilor, lucru plăcut şi util.

Chiar dacă uneori îşi mai înghit neputinţa, comunicarea cu vârstnicii le poate aduce beneficii afective nebănuite. Tinerii, de regulă, comunică mai uşor cu bunicii decât cu părinţii, iar sfaturile pe care le primesc le permit să verifice adevărul. Zile bune – 14 şi 15 decembrie.

Am putea vorbi despre momente de evaluare a relaţiilor existente sau de stabilirea unor noi contacte. Este posibil ca cei singuri să întâlnească pe cineva, dar totul va rămâne la nivel de distracţie.

Au tot ce le trebuie pentru a se asigura că lucrurile merg bine pentru ei, mai ales dacă îşi doresc un copil, acum este momentul să îl conceapă şi îi vor lua prin supsindere atât pe prieteni, cât şi pe adversari. Cuplurile trec printr-o perioadă înfloritoare, în sensul că nu mai sunt dispute de orgolii, ci lucrurile se fac de comun acord.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Aceste zodii se casatoresc in 2018 - Urmeaza surprize la care nici nu te astepti

Imagini șocante! O vedetă din România cântărește cât un COPIL!

Rezolutiile fiecarei zodii pentru 2018 - Ce trebuie sa faci ca sa-ti schimbi viata radical

Zodii cu noroc urias in urmatorii 5 ani - Perioada favorabila incepe in ianuarie 2018

Horoscop Minerva de weekend 9-10 decembrie. Suprize majore pentru doua zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cătălin Botezatu îi face declarații Biancăi Drăgușanu: "Tot timpul voi fi alaturi de tine..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri