Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 8 - 14 noiembrie 2020. Furtuni amoroase pentru trei zodii, afecțiuni ascunse ies la iveală


Iată ce anunță astrele pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2020, pentru toate zodiile. Mariana Cojocaru a realizat horoscopul săptămânii.


In articol:

Horoscopul săptămânal pentru zodia LEU

 
Leu- Cuadratura pe care o va face Luna din zodia voastră cu Marte și Uranus Retrograd din Taur, cu soarele și Mercur din Scorpion. Să vedeți de acum preambulul ce urmează să se producă. Vă spuneam că s-a schimbat complet structura stabilă astrală în dragoaste?! Pot intervene situații total neplăcute, care schimbă structura sortiților, carierei, etc.

Horoscopul săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Fecioara- Intrarea lui Mercur în Scorpion pentru a doua oară în ultima perioadă ar trebui să vă dea de gândit. Prima oară a fost un avertisment, un fel de cartonaș galben. Acum se poate transforma în cartonaș roșu. Răspunsurile la toate probleme se pot vedea pe astrograma complexă karmică a fiecăruia, astfel încât nu se pot da soluții într-un cadru prea larg, ultra-general. Pot viza dragostea, cariera/business, sănătatea.

Horoscopul săptămânal pentru zodia BALANȚĂ

Citeste si: Află care sunt zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu în această perioadă!


Balanța- Venus rămâne încă, Mercur vă părăsește! Venus va face în continuare opoziție cu Kiron Retrograd și cu Marte, care își va relua mersul direct în săptămâna care urmează . Kiron este responsabil cu sănătatea, relațiile sentimentale(dragoste) și asocierile, parteneriatele, business-ul. Se ascut săbiile, cu Marte! Cumpene care vă pot da toată viața peste cap, dacă nu vă cunoașteți karma.

Horoscopul săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Sunteți la fel de afectați ca și Taurii. Cum Soarele este în constelația voastră și va reveni iar Mercur, opozițiile pe care cei doi aștri le vor face cu Lilith și Uranus Retrograd, ar trebui să vă pună pe gânduri. Evindent, cutremură relațiile, inclusiv pe cele de căsătorie pe care le considerați stabile. De ce? Fisurează temelia edificiului familial.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Tipul de bărbat după care te aprinzi, în funcție de zodie! Ce să eviți!

Se prefigurează un mare divorț în România! ”Există certuri ... ”

Află care sunt zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu în această perioadă!

Este luna scorpionului și iți dezvăluim totul despre trăsăturile acestuia!

Horoscopul iubirii pentru anul 2021, potrivit lui Mihai Voropchievici. Cine își găsește marea dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 21 ianuarie 2021! O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri