Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 21-27 martie 2021. Trei zodii pierd totul


Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 21-27 martie 2021. Cunoscuta astroloagă a realizat horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Marte se apropie de Karma perioadei următoare și vine cu o mulțime de schimbări pentru trei zodii, care rămân singure în ultimele zile ale lunii martie.

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Aveți Centură de Destin? De ce? Marte se apropie periculos de mult de Axa Karmică din Gemeni și Săgetărtor. Vă avertizam de la sfârșitul anului trecut și vă spuneam că urmează un moment de impact gen „Mortal Combat”.

Unde mai spun că șoseaua destinului nu va fi astfaltată și va fi plină de gropi. Vor lipsi și capace de canalizare, deci întunericul vă este periculos pe sănătate, job și amor.

Horoscopul săptămânal Mariana Cojocaru pentru zodia TAUR

Taur- Sunteți experți în Mountain Bike? Vă întreb de curiozitate, că l-am observat de ceva timp pe Marte cum se apropie de Axa Karmică și va face dublu-cvintil cu Uranus și apoi cu Lilith.

Aviz curtezanelor zodiei, dar și taurilor comunali sau încornorați, că dragostea este la răscruce de drumuri. Sănătatea nu vă susține nici ea, căci bicicleta nu are suspensii. Căutați acul în carul vieților anterioare? Acolo e.

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru finalul lunii martie[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscopul săptămânii 22-28 martie

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI


Gemeni- Gemeni și Gemene, cum îmi spunea cândva o fetiță mică și simpatică. Cum stați cu viața? Ați obosit? Se pregătesc șocuri în lanț, de vreme ce Marte se apropie de Karma perioadei următoare. Arunc prosopul, că nu sunteți toți marțieni ca Leonard Doroftei? Vizată este poziția socială, business-ul(cariera), relația sau relațiile sentimentale(amor nebun de legat). Căile spre lumină le văd pe Karma Dvs.

Citeste si: Horoscop financiar: Zodia care se îmbogățește la începutul verii!

Horoscopul Mariana Cojocaru pentru zodia RAC


Rac- “Unde te duci tu Răcușor?/ Mă duc broscă să mă-nsor./ Ia-mă și pe mine Răcușor/Eu broscuță te-aș lua?Dar mi-e teamă că m-oi încurca(etc)” Vă aduceți aminte versurile? Unii și unele s-ar tot însura și mărita, dar să știți că pericolele sunt la tot pasul. Ăsta le este păsul unora și nu conștientizează că prioritățile săptămânii următoare sunt altele. Va urma o karmă neiertătoare. Nu-i vina mea!


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop financiar: Zodiile care pierd bani până la finalul anului

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Horoscopul săptămânii 22-28 martie

Horoscop Aprilie 2021. Vărsătorii trăiesc cea mai bună perioadă a vieții!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Ar trebui să-i fie jenă.” Anamaria Prodan, cea mai importantă victorie în instanță! Dorința impresarei a fost împlinită
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri