Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 iunie 2020. Racii vor avea ghinion în dragoste, iar Fecioarele vor fi înconjurate de tensiuni


Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. În perioada 13-19 iunie 2020 Nativii Rac se vor lovi de incompatibilități, iar Fecioarele vor avea parte de tensiuni.


In articol:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Potrivit faimosului astrolog, săptămâna 13 iunie- 19 iunie 2020 va fi una de foc pentru foarte multe zodii. Din păcate, au loc numeroase evenimente astrologice cu un rezultat deloc fericit pentru nativii anumitor zodii, printre care se numără nativii Rac, care vor fi decepționați în dragoste, din cauza incompatibilităților, iar nativii Fecioară vor resimți tensiuni pe toate planurile importante, indiferent că vorbim despre sănătate, carieră, viața de familie sau chiar relațiile de cuplu. 

Citeste si: Luna Căpșună- cum afectează zodiile? Fenomenul de Lună Roz este extrem de rar!

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 iunie 2020

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Berbec

Săptămâna viitoare debutează cu un aspect foarte important în Pești: ocultație între Marte și Neptun. Va fi conjuncție între Malefica Lilith și Lună. Cum Lilith și Kiron sunt în Berbec îmi amintesc de un cuplu important Berbec –Pești: Dan Bitman și partenera lui de viață, iar aspectele astrale formează cvintile între ele, în timp ce Luna Albă va tranzita Berbecul.

Puteți întâmpina dileme grave.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Taur

Ocultația Marte-Neptun  din Pești vă bagă în ape tulburi cu destin cu tot. Mulți nu știți ce să faceți și cum să vă orientați copiii, cu astfel de aspect, deși fiecare copil are înscrisă cariera pe misiunea lui karmică de viață, încă de la naștere. Pot exista problem și în dragoste, pentru că observăm nori negri venusieni?! Sănătatea este foarte fragilă și delicate, cu implicații karmice ce țin clar de trecut.

Citeste si: Horoscop. Zodiile care îți pot citi gândurile

horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru
horoscop-saptamanal-mariana-cojocaru

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru. Gemeni

Se anunță furtuni pe destin și nu numai. De ce? Pentru că nu este vorba de destinul vostru, ci și a celor din jur și a celor dragi din preajma voastră!... Axa Karmică Săgetător-Gemeni spune că vă bate ceasul, cum îi bate ceasul și lui Nae, vorba romănească. Sunt încurcate cărările Domnului, cu piedici și blocaje la tot pasul…

Citeste si: Horoscop rune iunie 2020. Lună de foc pentru 2 zodii


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune iunie 2020. Lună de foc pentru 2 zodii

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

Horoscop. Ele sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului

Horoscop. Ele sunt zodiile care vor fi împreună pentru totdeauna și vor fi fericite până la adânci bătrâneți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty
De ce se pune zahăr în șampon, înainte să speli părul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri