Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 17-23 ianuarie 2021! Trei zodii, în pericol, aspecte astrale grele

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru toate zodiile

Citește horoscop Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte și vezi ce au pregătit astrele pentru această săptămână.

Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal. Deoarece Marte se apropie de Malefica Lilith, urmează o perioadă cumplită pentru 3 zodii, care vor fi nevoite să fie extrem de atente la tot ce fac în această săptămână. Urmează tensiuni mari în cuplu și la locul de muncă. Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.


Horoscopul săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec: Soarele își face deja bagajele în Capricorn și se gândește deja la ce va face în Vărsător. Marte, patronul vostru, se apropie veriginos de Lilith și Uranus din Taur. Tensiuni mari în plan sentimental/familie, cu repercusiuni asupra sănătății sau carierei. E valabilă și reciproca…Vă spuneam la trecerea dintre ani de fenomene extreme și atentate. Confirmări:erupție Etna;atentatul sinucigaș în SUA.

Horoscopul săptămânal pentru zodia TAUR

Taur: În constelația voastră sunt aspecte grele astrale, care vă pot destabiliza: dragoste, carieră, sănătate, etc. Marte se apropie rapid de Lilith și Uranus, acum în mers direct. Să vedeți dezorientări acum pentru voi, dar și în plan socio-politic. Intrarea Soarelui în Vărsător va fi cu marcaj karmic și acum, depinde ce are fiecare pe karma lui personală(vieți anterioare), ca să poată să înțeleagă calea de orientare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Zodiile care plâng în luna februarie. Ziua Îndrăgostiților îi prinde despărțiți

Horoscopul săptămânal pentru zodia GEMENI

Gemeni- Cvintil între Axa Karmică din Gemeni-Săgetător cu cele trei planete menționate la Taur și Berbec. Secrete foarte periculoase pot ieși la lumină și vă pot destabiliza existența(dragoste/alcov, sănătate, familie, carieră și loc de muncă). Cum mulți nu vor ști încotro să o ia, nici eu nu am cum să le dau soluții aici, căci nu se potrivesc la toți.

Este o analiză generală a perioadei. Vedeți Donald Trump!

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânal pentru zodia RAC

Rac- La cei mai mulți, perioada care urmează marchează viața amoroasă și prieteniile. Cum mulți amestecă cele două sectoare existențiale cu familia, copiii, cariera, nu vor reuși să împace și capra și varza, să facă alegeri. Mi-ar plăcea să am vești bune, dar și cei care se lasă amăgiți că le este bine, nici nu-și dau seama că vor avea parte de cumpene și vor fi debusolați pe viitor(scurt, mediu sau lung).


Citeste si: Află care sunt zodiile care vor avea probleme serioase în cuplu în această perioadă!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop 17 ianuarie 2021! Află ce zodie primește un bonus substanțial pentru anul 2020!

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies