Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 15 - 21 august 2021. Jupiter Retrograd pune piedici pe destin


Citește horoscop săptămânal pentru a vedea ce anunță cunoscuta astroloagă Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop săptămânal pentru fiecare zodie în parte. Marte care iese din Leu și intră în Fecioară vine cu multe schimbări în familie și la serviciu pentru mai multe zodii, așa că se recomandă multă prudență. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BERBEC

Berbec- Mercur părășește Leul și intră în Fecioară, unde-l întâmpină Venus și Marte(astrul vostru).

Cum Mercur este patronul Fecioarei( Fecioara Maria), premiteți-mi să spun La Mulți Ani celor care poartă numele Sf. Maria. La voi în constelație este Kiron Retrograd, semn de repetare a unor lecții neînțelese în dragoste(cuplu, copii, familie), în carieră(asocieri, parteneriate), sănătate, etc.

Citeste si:|| MULT ZBUCIUM|| Horoscop rune 16- 22 august 2021. O zodie poate afla o veste minunată!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru TAUR

Taur- Debutul de săptămâna va fi cu Luna Albă în Scorpion, care va face aspect de opoziție cu Soarele natal și Uranus din zodia voastră. Cuatratură va fi și cu Soarele progresat pe cel de-al treilea decan din Leu. Aspecte nefaste din punct de vedere astral, deci fiți cu mare băgare de seamă în dragoste/căsătorii, carieră, sănătate. Cum trebuie să raportez la astrograma complexă a fiecărui Taur, nu pot da sfaturi.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru GEMENI

Gemeni- În acestă săptămâna Mercur părăsește Leul și va intra în cel de-al doilea domiciliu: Fecioara. Tensiunea pe destin este în creștere și anunță escaladarea evenimentelor pe destin în carieră, dragoste, familie, sănătate, copii, etc. Cum pe zodii duble este și Axa Karmică în rezonanță cu Lilith, cred că nu veți ști cum să rezolvați multe chestiuni vizibile sau ascunse presante, în care nu găsiți liniștea.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru RAC

Rac- Luna Albă va fi în Scorpion, dar va face opoziție cu Uranus din Taur, semn că nici la voi liniștea nu este cea dorită. Cineva toarnă gaz pe foc în familie/ dragoste, carieră, sănătate, copii, prietenii, ș.a. Important este ce aveți și pe karma voastră înscris, că sunt chestiuni care țin de viețile anterioare. Evident, neînțelese! Doar acolo pot să descifrez cauza, ca să înțelegeți calea corectă de urmat…

Citeste si: Horoscopul iubirii: Zodiile care au parte de certuri dure cu partenerul de viață toamna aceasta

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru LEU

Leu- Mercur părăsește constelația voastră în săptămâna care urmează, de aceea atenția vă va fi îndreptată spre opoziția pe care Uranus din Taur o va face cu Luna Albă din Scorpion și care vă poate afecta cariera, familia, sănătatea voastră sau a cuiva apropiat. Dar sunt aspecte karmice și mai complexe și mai profunde care vă pot creiona destinul, pe care nu am cum să le văd decat pe harta voastră karmică.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru FECIOARĂ

Fecioara- Mercur intră în Fecioară și se alătură altor două planete zvelte și puse pe șotii: Marte(Malefic) și Venus(Beneficul Sf. Maria la Hram de biserici). Opoziția pe care cele trei planete le face cu Neptun Retrograd din Pești, indică faptul că sunteți pe cărări rătăcitoare în dragoste, carieră sau găsirea unei soluții pentru sănătate(cuadraturi pe zodii duble, în care e implicată Malefica Lilith cu Karma).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru BALANȚĂ

Balanță- În săptămâna care urmează vor fi trei planete în Fecioara, cu o presiune foarte mare pe sectorul astral al dușmanilor vizibili și invizibili. Semn că puteți avea probleme de carieră, la muncă și relația profesională, inclusiv business. Pot apărea afecțiuni care se pot croniciza, dacă nu le aveți deja. Doar pe astrograma complexă karmică, cu viețile voastre anterioare pot analiza cauza și nu numai…

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru
Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul saptamanal[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SCORPION

Scorpion- Opoziția Lunii cu Uranus din Taur reprezintă doar vârful icebergului, atunci când vorbim de problemele ce se conturează în dragoste(căsătorii), carieră, sănătate, etc. 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru SĂGETĂTOR

Săgetător- Opoziția Maleficului Marte cu Jupiter Retrograd vă pune piedici pe destin. Ce considerați altădată că era floare la ureche să obțineți, se va dovedi acum blocat. Cu Access Denied sau…Forbidden. De ce? Pentru că Lilith se apropie periculos de mult de Axa Karmică. Spuneam altă dată la Scorpion cu cele nouă trepte care duc spre…Iad sau Infern. Lilith este Malefică și nu-I de joacă…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru CAPRICORN

Capricorn- Dragoste sub semnul întrebării din cauza faptului că Saturn Retrograd va face opoziție cu Soarele în săptămâna următoare?! Da. Unii pot avea probleme în carieră, că pe astrograma țării Lilith este în Capricorn, iar acum Lilith se apropie de Axa Karmică. Vizați sunt cei cu credite. Mai poate anuța necazuri legate de acte(business), moșteniri, sănătatea voastră sau a cuiva din familie, dintre apropiați

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru VĂRSĂTOR

Vărsător- Săptămâna ce vine este marcată de trei aspecte importante pentru voi: opozițiiile Soare-Jupiter Retrograd, cuadratura Soarelui natal cu Luna Albă din Scorpion și intrarea lui Venus-planeta dragostei în Balanță, zodie de aer ca a voastră. Știți ce spunea mama Cenusăresei?” Tu, draga mea ai mai multă bunătate în degetelul tău, decât au alți oameni în tot corpul lor. Să ai curaj și să fii bună!”

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru PEȘTI

Pești- Cariera, dragostea, sănătatea vor fi sub imperiul opozițiilor pe care Neptun Retrograd le va face și cu Mercur de săptămâna viitoare, care se va poziționa în Fecioară. Blocaje de comunicare în dragoste, căsătorii, relații de familie. Dispute și risc de ruptură în carieră, chiar degringoladă inclusiv pentru business-uri. Sănătatea e sub imperiul cântecului lui Ariel sau a bătrănei hidoase caracatițe, cu cânt fals!...

Rămâi pe kfetele.ro pentru a vedea și săptămâna viitoare cine va avea parte de un final de vară extrem de emoționat și cine va suferi în ultimele zile ale lunii august!


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiac chinezesc 9 octombrie 2022. Află ce zodie stă bine cu finanțele

Lidia Buble, victimă a bullying-ului în copilărie, din cauza cultului penticostal de care aparține

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Cine este Denis Roabeș. „Îmi place să fac lucrurile o singură dată”

Cele mai recente idei și sfaturi pentru alegerea mobilierului din baie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 1 octombrie 2022. "Preacurată Doamnă Stăpână, de Dumnezeu Născătoare Fecioară, care poți face tot binele, primește aceste cinstite daruri"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri