Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020. Tulburări emoționale și dureri pentru două zodii


Ce anunță o cunoscută astroloagă pentru săptămâna care urmează. Camelia Pătrășcanu a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea.


In articol:

Horoscop 25-31 mai 2020, cu Camelia Pătrășcanu. Săptămâna viitoare ne testează capacitatea de a analiza informațiile pe care le primim. Cunoscuta astroloagă a realizat horoscopul săptămânal pentru Antena 3, iată cum va fi ultima săptămână a lunii mai pentru fiecare zodie în parte:

 

Berbec- Berbecii au o săptămână foarte încărcată. Unii fac cercetări, analizează astfel încât să poată lua decizii. Luni și marți îi interesează confortul familiei lor, miercuri și joi sunt zile revoluționare în care își spun cuvântul. Foarte multă muncă spre final de săptămână.

Taur- Taurii au o zonă financiară foarte încărcată. Vor să recupereze sau să câștige bani. Luni și marți au de rezolvat niște probleme, la mijlocul săptămânii au discuții în familii dar în weekend atmosfera este frumoasă.

Gemeni- Gemenii pot avea o schimbare de dispoziție față de o persoană influentă. Luni și marți fac calcule financiare, miercuri și joi fac drumuri iar în weekend stau pe lângă casă.

Rac- Pentru raci săptămâna aduce multe tulburări emoționale și profesionale sau de natură financiară. E bine să nu se grăbească să tragă concluzii pentru că vor descoperi lucruri ascunse. Săptămâna pune atenționare și pe sănătate, joi și vineri primesc bani.

Citeste si: Horoscop rune 25- 31 mai 2020, cu Mihai Voropchievici. Trei zodii, puse pe ceartă

Leu- Pentru lei săptămână aduce popularitate și luări de atitudine sau acțiuni și proiecte. Miercuri și joi se pot separa de o persoană foarte apropiată. Multă muncă în weekend.

Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020. Tulburări emoționale și dureri pentru două zodii
Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020. Tulburări emoționale și dureri pentru două zodii

Fecioară- Pentru Fecioare săptămână anunță multe mișcări la locul de muncă.

Atenție la sănătate miercuri și joi! Sunt în formă în weekend.

Balanță- Pentru balanță săptămâna aduce multe informații luni și marți, ciocniri cu autoritățile sau sunt nemulțumiți de un act pe care îl primesc.

Citeste si: Cum se cuceresc bărbații din fiecare zodie?

Scorpion- Pentru Scorpion săptămâna aduce multe acțiuni de corecție mai ales financiar. Călătorii la mijlocul săptămânii sau discuții cu o persoană aflată la drum iar în weekend se întâlnesc cu prietenii.

Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020. Tulburări emoționale și dureri pentru două zodii
Horoscop săptămânal 25 - 31 mai 2020. Tulburări emoționale și dureri pentru două zodii

Nativii zodiei Vărsător, sfătuiți să aibă mai multă grijă cu sănătatea

Săgetător- Pentru săgetător vorbim de o săptămână în care este pus accentul pe imagine publică. Pot fac un sacrificiu la mijlocul săptămânii, iar în weekend fac călătorii sau discută cu o persoană aflată la distanță.

Capricorn- Luni au deschidere față de partenerul de viață, miercuri și joi cedează din timpul lor. În weekend fac drumuri.

Vărsător- Pentru vărsători multe entuziasm în această săptămână. Pot corecta acțiunile și sunt foarte eficienți la muncă luni și marți, în weekend e bine să se gândească la sănătate.

Pești- Pentru pești săptămâna pune accent pe stabilitate. E bine ca peștii să facă un exercițiu de desăvârșire la mijlocul săptămânii. Pot avea rezultate foarte bune într-o activitate pe care o depun iar în weekend sunt alături de partener.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop rune 25 - 31 mai 2020, cu Mihai Voropchievici. Trei zodii, puse pe ceartă

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Horoscop saptamanal Mariana Cojocaru 24 - 30 mai 2020. Probleme de viață și blocaje în dragoste pentru trei zodii

Horoscop. Cele mai sincere și cele mai mincinoase zodii

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri