HOROSCOP săptămâna 16 - 22 2019 septembrie, cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Începutul toamnei aduce schimbări pe toate planurile!


Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânii 16 - 22 septembrie. Începutul toamnei aduce schimbări pe toate planurile!

BERBEC 

O săptămână foarte bună, mai ales sub aspecte financiare. E cazul să muncească pe rupte. Sâmbătă, aspecte mai tensionate, comunicarea trebuie să fie cât mai clară, toată lumea are tendința să distorsioneze mesajele. Altfel, o săptămână în care se mobilizează, trebuie să își impună punctul de vedere, o fac pe șefii, dar lucrurile ies bine dacă știu să îi aducă pe ceilalți lângă ei.

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru 16-22 septembrie 2019, cu numerologul Mihai Voropchievici. O săptămână plină de foc!

TAUR 

O săptămână foarte bună de marți încolo. Intuiția joacă un rol important, e bine să își asculte sufletul. Experiența de până acum îi avertizează când nu e cazul să se implice într-o acțiune. E o săptămână valoroasă sub aspect financiar, bani foarte discutați de joi încolo, trebuie să aibă răbdare până pun mâna pe sumele foarte mari.

GEMENI 

Două planete în zona iubirii, Mercur și Venus îi ajută să își exprime sentimentele, să facă mici atenții. O săptămână plină de tandrețe. Pun pasiune în proiectele personale, pot beneficia de iubire și tandrețe, dar mai puțin de bani.

Citeste si: Horoscop luni, 16 septembrie. O zi plină de lacrimi! Astrele ne joacă feste! Zi de foc!

RAC 

Multe relații sociale, sunt mai preocupați să afle părerea oamenilor, ce fac aceștia. Se pot inspira de la alții, au nevoie de modele, fie că întreabă un prieten sau se uită în jur, găsesc soluții ingenioase, pe care dacă le aplică ies mai ușor din dificultăți. Atenție la sănătate joi.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscopul saptamanii

Parteneri