SURPRIZE MARI: Horoscop RUNE 11 - 17 octombrie 2021. O zodie poate afla o veste minunată!


Consultă horoscopul runelor 11 - 17 octombrie2 021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii zodiei Peşti pot avea o revelaţie de a-şi da restart.


In articol:

Horoscopul

runelor 11- 17 octombrie 2021 oferă câteva descrieri generale. În viaţa ta personală, simţi că parcurgi o perioadă destul de zbuciumată şi este exact opusul aşteptărilor tale. Discuţii aprinse ce pot fi stinse cu o cominicare mai bună, în care să vă precizaţi ceea ce vă deranjează. În plan profesional poţi avea o surpriză mare.  

Horoscopul runelor oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Berbec

În această săptămână puteţi avea o serie de veşti bune pe toate planurile. Găsiţi mereu soluţii pentru a aplana conflictele sau discuţiile aprinse. La locul de muncă pot apărea oportunităţi pentru a câştiga mai mulţi bani în plus. 

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Taur

Relaţia ta cu partenerul de viaţă poate avea o perioadă de tensiune, care poate trece doar dacă vorbiţi mult despre lucrurile care sunt deranjante. Cei singuri îşi pot găsi un partener care le captează toată atenţia. Energia este bună în general, dacă priviţi partea plină a paharului. 

Citeste si: Horoscop dragoste OCTOMBRIE 2021. Ce zodii își vor găsi marea iubire în cea de-a doua lună a toamnei

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Gemeni

Câteva situaţii financiare limită şi neprevăzute, te pot aduce în situaţia în care trebuie să te împrumuţi. Conjunctura astrală recomandă să nu faceţi împrumuturi mari, fără să vă asiguraţi cumva că le puteţi înapoia. În plan sentimental puteţi avea ceva bucurii şi veşti suprinzatoare.

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Rac

Nativii zodiei Rac pot avea câştiguri, la care nu s-ar fi aşteptat vreodată. În plan profesional pot avea discuţii aprinse cu superiorii de la locul de muncă. Mereu trebuie să aveţi mai multă încredere în voi, pentru că această săptămână sunteţi puţin cam pesimişti.

Horoscopul runelor 11- 17 octombrie 2021 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop rune 11 - 17 octombrie2021. O zodie poate afla o veste minunată!

Horoscop rune 11 - 17 octombrie2021. O zodie poate afla o veste minunată!

[Sursa foto: Unsplash]

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021 -Zodia Leu

O perioadă destul de agitată, în care puteţi descoperi probleme de sănătate de care nu aţi ştiut. În plan sentimental puteţi primi o veste bună, dar şi… una neplăcută. La locul de muncă lucrurile sunt liniştite.

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Fecioară

Ti-ai setat nişte aşteptări prea mari pentru locul de muncă şi începi să nu mai găseşti echilibrul şi motivaţia. Eşti confuz în mai multe privinţe şi vrei să ai mai multe certitudini. Poţi isca nişte discuţii, care vor duce la răspunsurile pe care le aştepţi.

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Balanță

În această săptămână poţi face o deplasare pe care ţi-o doreai de mult timp. Uneori ai senzaţia că eşti neînţeles de prieteni sau familie. Depăşeşte momentele în care primeşti reproşuri. 

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Scorpion

Poţi avea mai multe zile în care simiţi că îţi merge totul din plin. Partenerul de viaţă îţi poate crea o stare de nelinişte. Cei singuri pot descoperi o pasiune pe care nu ştiau că o au.

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Săgetător

Unele decizii le puteţi regreta şi nu mai puteţi repara ceva. Totuşi, vin bani dintr-o sursă sigură! Pe plan sentimental puteţi avea o surpriză plăcută!

Citeste si: REUȘITĂ: Horoscop SĂGETĂTOR OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Săgetător pot ajunge în pragul despărţirii!

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Capricorn

Nativii zodiei Capricorn îşi pot pierde locul de muncă sau pot primi o veste de micşorare a salariului. În plan sentimental găsesc soluţii pentru a depăşi o situaţie. Totuşi, este o săptămană în care îşi vor găsi liniştea.

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Vărsător

Primeşti un ajutor pentru locul de muncă. În viaţa de cuplu poţi afla o veste destul de tristă, despre o cunoştinţă sau cineva din familie. O sumă de bani o să fie cheltuită pe ceva neprevăzut. 

Horoscop rune 11- 17 octombrie 2021- Zodia Pești

Unii nativi ai zodiei Peşti pot avea o revelaţie de a-şi da restart. Poate fi planul alimentar, un nou loc de muncă sau o nouă relaţie. Perioada este una benefică pentru aceşti nativi, care îşi vor găsi împlinirea.

 

Te  invităm, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul runelor şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Horoscopul DRAGOSTEI pentru 2021!

Acuzații grave! Cine încearcă să-i fure acum averea lui Petrică Mâțu Stoian

DESCOPERĂ: Idei de cadouri în funcție de zodie pentru femei și bărbați

SURPRIZE: Horoscop TAUR OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Taur pot avea mari realizări!

DEZAMĂGIRE: Horoscop FECIOARĂ OCTOMBRIE 2021. Nativii zodiei Fecioară îşi ating toate obiectivele!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

DESCOPERĂ: Cu ce se poartă fustă plisată! Cum o poartă cele mai îndrăgite vedete?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri