Horoscop oficial MARTIE 2019. Zodiile nu trebuie să isi evalueze sentimentele intr-o lună atât de instabilă


Horoscopul pe Martie 2019 spune că în ceea ce privește instabilitatea acestei luni, nu va fi momentul ideal pentru oameni să își evalueze sentimentele, potrivit specialistilor in astrologie de la steahoroscop.ro


In articol:

Gemeni martie Horoscop 2019

În luna martie, Gemenii nu-și vor arăta public afecțiunea. Chiar dacă sentimentele tale sunt puternice, vei prefera să petreci timp cu partenerul acasă. Relațiile pe termen lung vor avansa, dar cei singuri nu vor obține prea multe în această privință. Relațiile care se vor întemeia acum vor fi strict bazate pe prietenie.

Citeste si: Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare

Rac martie Horoscop 2019

Superluna plina in Rac

Când vine vorba de carieră, poți întâmpina unele probleme minore în luna martie. Orice Rac va trebui să se confrunte cu lipsa motivației. În plus, dacă nu ești suficient de concentrat, poți pierde o informație importantă sau poți face o greșeală. Nu trebuie să te îngrijorezi, însă, consecințele vor fi ușoare, și ar trebui să înveți din ele.

Citeste si: HOROSCOP 2019. Previziuni complete pentru toate zodiile. Berbecii muncesc din greu, dar merită, viața Taurilor se schimbă în martie

Leu martie Horoscop 2019

Potrivit horoscopului, va exista o mare schimbare de situație în luna martie. În sfârșit va fi o perioadă în care Leii vor reuși în viața personală. Lucrurile ar putea să nu meargă atât de bune în carieră. Doar un moment de neatenție este suficient pentru a face o greșeală. Trebuie să te concentrezi mai mult, ceea ce este destul de obositor. Îți vei reîncărca bateriile cel mai bine atunci când practici, de exemplu, sporturi în echipă.

citeste continuarea pe steahoroscop.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri