Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018. Declaraţiile de dragoste au efectul dorit


Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 7 iulie 2018: Declaraţiile de dragoste au efectul dorit. Armonia dintre Lună şi Venus, planeta Iubirii, se regăseşte în viaţa sentimentală a zodiilor şi nimeni nu va face economie de declaraţii sau dovezile de afecţiune.

BERBEC

Berbecii sunt în formă, puşi pe distracţie, de la primele ore ale zilei, dar trebuie să aştepte ca şi partenerul sau copiii să se ”dezmeticească”. Agenda zilei va fi încărcată, iar nativii, cu siguranţă, nu se vor plictisi. Iar dacă primesc şi invitaţii de la prieteni pe care astăzi pur şi simplu nu au chef să îi vadă, refuzul ar trebui ”servit” într-o manieră care să ”lase loc de Bună ziua”.

 

TAUR

Taurii au nevoie de mai mult somn în prima parte a zilei, după o săptămână solicitantă şi complicată, în care n-au prea avut timp pentru cei dragi. În a doua parte a zilei, Taurii se vor revanşa faţă de familie, cu tot felul de surprize şi atenţii. Nici prietenii apropiaţi nu vor fi uitaţi şi s-ar putea ca seara să vină cu o petrecere şi cu nativii Taur drept amfitrioni. Atenţie, totuşi, la cheltuieli!

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Larisa Iordache s-a logodit! Cine este norocosul

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri