Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 27 iulie 2018. Tensiuni si conflicte. Nativii care vor avea o zi grea


Horoscop Oana Hanganu pentru ziua de 27 iulie 2018. Dimineaţă, Soarele, în opoziţie cu Marte retrograd. Seara, aspect tensionat format de Lună şi Uranus. În plus, Marte retrograd în Vărsător şi, aproape de miezul nopţii, Lună Plină. Tot în Vărsător! Şi cea mai îndelungată eclipsă de Lună! Astrele au pregătit o zi cu adevărat specială!

 

Prima parte a zilei este dominată de ”opoziţia” dintre Soarele aflat în zodia Leu şi Marte retrograd, aflat în Vărsător. Aceasta aduce tensiuni şi conflicte provocate de orgolii exacerbate, dar şi de dorinţa de  a sfida reguli sau principii sau de revolta în faţa autorităţii sau nedreptăţii. În cupluri, gelozia şi dorinţa de a impune o anumită cale sau o opinie pot provoca nu doar ”momente furtunoase”, ci şi despărţiri.

 

La prânz, Luna va intra în zodia Vărsător şi diseară va forma un aspect tensionat cu planeta Uranus. Iar Uranus este planeta care patronează semnul Vărsătorului! Tensionate vor fi relaţiile cu prietenii, atmosfera generală din societate şi atmosfera în cupluri, unde, în locul declaraţiilor se vor auzi mai multe reproşuri, frustrări abia acum exprimate sau cuvinte de adio.

 

Marte retrograd în Vărsător îşi va face simţită prezenţa punând gaz pe foc în situaţiile deja conflictuale.

Iar aproape de miezul nopţii, Luna Plină şi eclipsa de Lună vor întregi acest ”tablou astral” care îi pune, pe mulţi, pe gânduri.

 

Dar ca orice Lună Plină, şi aceasta de azi poate fi un moment perfect de eliberare, de detaşare de relaţii, situaţii, gânduri, planuri, obiceiuri care nu ne mai sunt de folos! Iar schimbările pot fi concrete, reale, pentru că Marte, planeta Acţiunii Şi Nodul Sud (legat de karmă şi destin) ne pot da puterea  necesară  să luăm decizii şi să acţionăm în consecinţă.

 

Ce anunţă Horoscopul zilnic pentru toate zodiile:

 

BERBEC

Horoscopul zilei de 27 iulie pentru Berbeci anunţă o posibilă ceartă în cuplu chiar de dimineaţă. Motivul poate fi indiscreţia unui prieten sau tendinţa acestuia de a da sfaturi fără să i le ceară cineva.

Seara, discuţia cu partenerul de viaţă îi poate ajuta pe nativi să renunţe la un proiect drag, dar nerealist.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Bă, dacă te prind..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri