Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 septembrie 2018. Află ce ţi-au pregătit astrele şi dacă îţi surâde norocul


Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 11-17 septembrie 2018. Află ce ţi-au pregătit astrele şi dacă îţi surâde norocul! Principalul eveniment al săptămânii este intrarea planetei Marte în zodia Vărsător, în ziua de marţi, 11 septembrie. Marte va rămâne în Vărsător până la jumătatea lui noiembrie şi va aduce o serie de oportunităţi, dar şi de provocări pentru toate zodiile.

BERBEC

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie 2018 pentru zodia Berbec este marcat de intrarea planetei Marte în zodia Vărsător, Marte fiind planeta care patronează acest semn zodiacal. Marte va rămâne în Vărsător până în 16 noiembrie şi, în acest timp va dinamiza sectorul Prietenilor din astrograma Berbecilor, îi va ajuta să îşi extindă reţeaua profesională şi le va îndrepta atenţia spre persoane care au aceleaşi idealuri. 

 

 

TAUR

Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Taur este dominat de prezenţa planetei Iubirii în sectorul Mariajului şi de aspectul pozitiv pe care aceasta îl va forma în ziua de joi cu Saturn, planeta Responsabilităţii, Saturn. Astfel, a doua parte a săptămânii poate să le aducă nativilor singuri o frumoasă poveste de iubire, iar în cupluri, poate să aducă mai multă seriozitate, implicare, responsabilitate, dar şi mai multă afecţiune. 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri