Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârşitul anului


Horoscop Oana Hanganu pentru Kfetele.ro: Cum stai cu dragostea, până la sfârşitul anului 2018, în funcţie de zodie. Racii sunt marii favoriţi ai astrelor, pentru că Marele Benefic Jupiter va rămâne în sectorul Iubirii din astrograma lor, până în noiembrie. Din noiembrie, Jupiter va intra în ”casa Iubirii” din astrograma Leilor, aşa că va fi rândul acestora să aibă mare noroc în iubire.

BERBEC

 

Viaţa sentimentală a zodiei Berbec în a doua parte a anului începe cu prezenţa planetelor Venus şi Mercur în ”casa Iubirii” din astrograma lor, aducătoare de noroc.   Mai mult, până în noiembrie, în ”casa Iubirii” se află Nodul Nord, unul dintre pilonii Axei Destinului, aspect care le poate favoriza nativilor Berbec întâlnirea cu sufletul-pereche.

 

O perioadă cu posibile mari schimbări în plan sentimental şi partenerial va începe în jurul datei de 7 august şi va dura timp de o lună de zile. Atunci, planeta Iubirii va acţiona în sectorul Mariajului din astrograma generală a Berbecilor. Foarte mulţi nativi se vor căsători în această perioadă sau se vor gândi serios la oficializarea relaţiei.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Hamude îl ameninţă cu bătaia pe fostul iubit al Biancăi! "Bă, dacă te prind..."

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri