Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii


Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Luna Plina din 27 iunie 2018 pentru zodii

Horoscop Oana Hanganu: ce aduce Luna Plină de joi, 28 iunie 2018. Luna Plină va avea loc Capricorn, zodie în care se află şi Saturn (planeta Responsabilităţii şi a restricţiilor), dar şi Pluton (planeta Transformării). Luna Plină din 27 iunie va fi un moment potrivit pentru luarea unor decizii cu impact pe termen lung, realiste şi cu o clară înţelegere a consecinţelor şi a responsabilităţilor asumate. Cei mai afectaţi de acest important eveniment astral vor fi Capricornii, Racii, Scorpionii şi Taurii.

TAUR

Joi, 28 iunie, va fi Lună Plină în zodia Capricorn, eveniment astrologic favorabil pentru Taurii care îşi caută un loc de muncă în străinătate sau doresc să călătorească peste hotare, pentru că va influenţa ”casa Străinătăţii” din astrograma lor.
Luna Plină din 27 iunie poate fi, de asemenea, un moment al marilor decizii, cum ar fi aceea de a se stabili în altă ţară sau de a-şi întemeia o familie, posibil cu o persoană de altă naţionalitate sau religie sau cu o persoană care poate juca rolul de mentor pentru  nativi.
Pentru marea majoritate a Taurilor, Luna Plină din 27 iunie va fi un moment al adevărului şi al stabilirii unor noi reguli în familie sau un moment în care se vor lua decizii importante privind locuinţa ori alte bunuri de valoare. Acum se pot încheia tranzacţii imobiliare, se poate măsura profitul unor afaceri de familie sau se pot rezolva probleme de natură juridică.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii condamnate sa iubeasca pe cine nu trebuie! Vor fi dezamagite de multe ori

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

5 zodii de barbati VIOLENTI. Ai mare grija cu ei

3 zodii fara de care NU am putea trai. Sunt capabile de fapte glorioase

Horoscop Oana Hanganu: Ce aduce Neptun, retrograd pana in noiembrie. Cele mai norocoase zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri