Horoscop Noiembrie 2017: Iubiri sfasietoare pentru scorpioni si singuratate pentru sagetatori


Horoscop Noiembrie 2017: Ultima lună de toamnă se arată a fi, cel puţin din punct de vedere astrologic, mult mai blândă ca cele care s-au scurs deja. Cu toate acestea, de dorit ar fi să nu ne culcăm pe-o ureche şi să afişăm aceeaşi dibăcie în gestionarea energiilor astrale pozitive şi să dăm dovadă de aceeaşi înţelepciune în evitarea celor negative. Dar haideţi să urmărim pe larg cum anume ne tratează luna noiembrie.

Venus (Balanţă) opoziţie Uranus Rx (Berbec): iubire vs. individualitate

Primul eveniment astrologic notabil al lunii acesteia este aspectul tensionat de opoziţie pe care îl trimite Venus din semnul Balanţei lui Uranus retrograd din zodia Berbecului. Aşa se face că, în jurul sau în cursul zilei de 4, dorinţele şi impulsurile personale ar putea ajunge să se interpună între noi şi partenerii de viaţă şi/sau afaceri. Pentru a face faţă acestei configuraţii cosmice, ar fi de dorit să ne reevaluăm priorităţile şi să analizăm cât de mult contează pentru noi aceste relaţii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri