Horoscop Minerva saptamana 18 - 24 aprilie: Doi nativi au o perioada grea. Apar surprize uriase


Află care sunt previziunile pentru săptămâna 18 – 24 februarie 2018 pentru fiecare semn zodical.

BERBEC

Este o săptămână de tranziţie, când priorităţile lor vizând din preocupările lor se vor schimba în funcţie de obiectivele profesionale. Mai mult, nativii Berbec îşi pot folosi puterea emoţională pentru a-şi atinge obiectivele acum. Forţele planetare stimulează puterea telurică, energiile pământului, dar în acelaşi timp îi şi ancorează în realitate pe nativii Foc şi Aer.

Este o perioadă de revenire cu picioarele pe pământ după o perioadă incendiară, la propriu şi la figurat. Contactele sociale şi ajutorul celor din jur vor juca un rol major în realizările lor, ceea ce nu este puţin dacă ne gândim la cât au fost ei de blocaţi în urmă cu câteva luni.

Pun interesele celorlalţi înaintea intereselor personale, lucru de admirat, iar înţelegerea şi colaborarea vor fi cuvintele cheie în această lună pentru personalitatea lor.

Relaţional este un moment de distrugere a tot ce este anacronic, urmat de o perioadă de reconstrucţie. Să se aştepte la schimbări serioase în viaţa lor, mai ales cei care sunt singuri, vezi 21, 22 şi 23 februarie, pentru că Jupiter va rămâne în casa a opta până în noiembrie 2018. Orice se întâmplă de-acum în viaţa lor şi care nu le mai serveşte la nimic, va dispărea.

Ar putea fi vorba despre o relaţie proastă, un loc de muncă care dispare din schemă, o perspectivă la care ţin, dar care nu le mai serveşte la nimic sau emoţii adânci, frici inexplicabile, care îi împiedică să îşi îndeplinească destinul. Dacă vor permite Universului să-şi facă treaba, aceste aspecte vor fi distruse şi vor face loc unor lucruri mai bune.

Dacă sunt singuri, nu cred ca săptămâna aceasta să îşi găsească un partener, dimpotrivă, vor fi extrem de circumspecţi şi atenţi cu relaţiile lor sau, pur şi simplu, vor alege să se retragă dacă simt că ceva nu merge, deşi această retragere va stimula în acelaşi timp tendinţa lor spre agresivitate.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri