Horoscop MINERVA pentru saptamana 15 - 21 octombrie: O zodie isi schimba viata, alta incheie o relatie veche!


Horoscop Minerva săptămâna 15-21 octombrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC

Săptămâna aceasta li se cere Berbecilor să fie mai profunzi. Din 10 octombrie, ştim că Jupiter, Marele Benefic, a ajuns în Scorpion, în Casa a 8-a a acestor nativi, casa intimităţii, a ezoterismului dar şi a jocurilor financiare.

Nativii Berbec se vor împărţi între jocul seducţiei în dormitor, încercarea de a-şi controla mai mult viaţa şi acumulare financiară, pe măsură ce planeta expansiunii se plimbă prin această casă până pe 8 noiembrie 2018.
În schimb nu vor fi nevoiţi să depună prea multe eforturi. Vor atrage oameni importanţi în viaţa lor. Dacă trebuie să schimbe ceva, atunci scadă din intensitatea şi magnetismul animalic care îi caracterizează în intimitate, pentru a se proteja de relaţiile toxice.

În timpul acestui tranzit, pot intui exact oamenii care li se potrivesc, care să îi ajute să se maturizeze, nu doar fizic ci şi emoţional, cu care vor fi pe aceeaşi lungime de undă şi îi vor ajuta să-şi ducă mai departe cariera.

Berbecii singuri trebuie să ţină stacheta pe care singuri au ridicat-o, pe 16 – 17 octombrie şi să nu lase pe nimeni altcineva să intre în viaţa lor, decât pe cine merită. Jupiter stăpâneşte creşterea, expansiunea şi explorarea, iar casa a 8-a este domeniul intimităţii, erotismului şi metafizicii. Ar putea ca în doi, să împletească relaţia cea mai inspirată şi mai potrivită pe care au avut-o vreodată.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri