HOROSCOP MINERVA pentru lunile noiembrie şi decembrie. Vărsătorii câştigă pe toate planurile, Săgetătorii se mută în casă nouă


HOROSCOP MINERVA pentru lunile noiembrie şi decembrie. Vărsătorii câştigă pe toate planurile, Săgetătorii se mută în casă nouă

Astroloaga MINERVA prezintă horoscopul pentru ultimele două luni din an. Pe 16 noiembrie va intra în retrogradare Mercur până pe 8 sau 9 decembrie 2018. Vor continua succesiunea de retrogradări care a început undeva în primăvară-vară.

HOROSCOP. Scorpion: Un semn care uneori trage pentru anumite lucruri, dar uneori este foarte bine susţinut pe ceea ce îşi doreşte, Scorpionii care lucrează în Serviciile Secrete, care lucrează în domeniul juridic la procurori şi judecători vor avea o periodă în care vor exulta. Vor duce la soluţionarea unor dosare.

Vor acţiona aşa cum le dictează conştiinţa, dar nu vor acţiona împotriva poporului. Vin bani, investiţiile lui sunt nişte investiţii cu sclipire de geniu, dacă nu au un loc de muncă îşi vor găsi un loc de muncă, femeile în mod special. Îşi vor găsi un loc de muncă aşa cum îşi doresc.

Ei au puţini prieteni şi vor renunţa la ei. Exageraţi lucrurile, nu le place să ducă vorba, dar uneori o fac. Să fie atenţi să nu intre în conflict cu persoanele mai în vârstă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 - 11 noiembrie 2018 Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă aduce certuri, despărţiri şi pierderi băneşti

Alina Sorescu are un nou iubit!!? Ce cadou romantic a primit în plin divorț

Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Top 3 zodii care îşi vor schimba cariera în 2019. Vor avea parte de succes garantat

8 semne ca nu-ţi satisfaci soţia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
,,Mi-e foarte greu să vorbesc”. Paula Seling, despre motivul pentru care nu a avut un copil până la vârsta de 43 de ani
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri