HOROSCOP MINERVA pentru a doua parte din octombrie şi luna noiembrie. Va fi o TOAMNĂ NEAGRĂ pentru două zodii. Nativii care vor avea mare GHINION


HOROSCOP. Lucrurile ar trebui să se aşeze. Atenţie pe ce vă cheltuiţi banii, cum îi investiţi pentru că aici vor fi marile tentaţii. Iată cum arată horoscopul întocmit de Minerva pentru octombrie şi noiembrie.

 

HOROSCOP. Berbec: Au trigon în semne de foc, au foarte multă energie, problema este dacă va şti să gestioneze această energie? Pentru că sunt vizate drumurile lungi, este vizat comerţul exterior, sunt vizate studiile superioare, credinţa, nevoia de a se exprima pe sine. Nodul Nord va trece şi el şi îşi va schimba semnul pe 16 şi 18 noiembrie, va trece de pe axa Leu-Vărsător pe Rac-Capricorn, le trece în casa iubirii, iar celălalt este Chiron care le va vindeca o rană pe care au purta-o, dar nu au vorbit despre ea. Vor fi şi bani, vor comunica foarte bine. Trigonul minor între Marte şi Pluto din tema natală şi Uranus. Pot să scoată bani din idei inovative. ca şi muncă atenţie la flirturi. Venus este retrograd în casa a VIII, vor fi vizate parteneriatele, chiar şi de afaceri, pe de altă parte Saturn vine să le alimenteze nevoia de a se afirma din punct de vedere profesional.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Mihai Voropchievici: Cele două fețe ascunse ale fiecărei zodii! Lucrurile care le pot distruge

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri