Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 24-30 octombrie 2016. Balantele se pot indragosti


Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru săptămâna 24-30 octombrie 2016. Numerologul vine cu sfaturi şi avertismente pentru mai mulţi nativi.

BERBEC -Nativii în zodia Berbec au o săptămână în care li se dezvăluie foarte multe adevăruri tentante, marcante care pot sa le aducă lucruri interesante care să le marcheze viaţa. Cine ştie, însă, ce aţi făcut şi puteţi plăti!

TAUR – Mai ales pentru femeile din această zodie care îşi doresc să-şi mărească familia: au o săpămână de fertilitate şi belşug. Acţionaţi! Lucrurile frumaose se vor împlini.

GEMENI – Indiferent ce au făcut sau cum acţionează, nativii în zodia Gemeni sunt urmăriţi de un succes major. Norocul e cu voi!

RAC – Zodia Rac are o săptămână de mesaje, telefoane, mailuri. Să fie pregătiţi cu urechile în toate direcţiile la ceea ce li se oferă. Mesajele ştiţi să le prelucraţi şi sunteţi în câştig de cauză.

LEU – Nativii în zodia Leu au mai greşit, iar săptămâna aceasta, că a venit în contact cu oameni dubioşi, îi atenţionează ca e o săptămână în care sunt protejaţi de Divinitate.

FECIOARĂ – Zodia Fecioară s-a cam distrat săptămâna trecută, iar acele Fecioare care nu au reuşit să-şi consolideze poziţia în familie şi la serviciu au o săptămână în care pot acţiona benefic.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Pentru tine

Carmen Harra a prevăzut pandemia de coronavirus. Ce spunea că se va întâmpla cu România

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri