Horoscop Mariana Cojocaru: zodiile care au MARE NOROC în săptămâna 26 ianuarie - 2 februarie. Va fi o perioadă UNICĂ pentru ele - previziuni pentru Kfetele.ro


Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru săptămâna 26 ianuarie - 2 februarie.


In articol:

Capricorn

O perioadă în care sita se va cerne. Separări, divorț, tensiuni pentru unii și noi prietenii pentru alții. Fiți cu băgare de seamă la moșteniri și la cei care vă pot bate la ușă. Pot fi vânzători de cilipiruri și vă pot fura bijuterii sau bani din casă. Întrebați la ușă și nu deschideți oricui dacă nu-I cunoașteți. În astfel de perioade pot fi și atentate, la nivel macro. Risc seismic crescut. Virușii umbă acum liberi.


Vărsător

Lilith alias Luna Neagră este în constelația voastră și este echivalenta Eclipsei de Lună din Rac(este pe Cuspidă). Are influență karmică și susține iubirile dintr-o viață anterioară. Bineînțeles, iubirile pozitive! Alți nativi pot alege prost în plan sentimental(aspect vizibil chiar de anul trecut). Se numesc iubiri-foc de paie, care nu au consistență și se pot stinge până în vară. Comunicare telepatică în amor.


Pești

Harta natală este cea care face diferența între Peștele care urcă și cel care coboară. Unii pot avea probleme de comunicare, pot fi afectați de ceva important. Alții pot avea o evoluție bună, dacă sunt mânați de credință și de crez. Zona socială și politică (guvernată de Pești) poate fi afectată de Eclipsa de Lună care a fost vizibilă și la noi în țară. Menirea mea este să vă deschid ochii și să nu vă fac rău.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Jorge, în doliu! Solistul, devastat de moartea tatălui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri