Horoscop Mariana Cojocaru: zodii norocoase in luna MAI 2018. Ele au lumea la picioare


Luna mai debutează cu o Lună plină, deci startul este unul foarte bun. Se spune că "Luna plină, sufletului îi dă lumină" şi pentru că Soarele este în Taur, ne gândim la sufletul pereche, încercăm să-l atragem, avem parte de evenimente care mai de care mai interesant, mai picante.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 RAC: Sunt foarte apropiaţii de prieteni. Relaţiile care ţin de copii şi de prieteni - casa a 11-a cu casa a 5-a sentimentală le dau acestora un start pozitiv din toate punctele de vedere pentru întreaga lună mai.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 LEU: Nativii acestei zodii fac casa lună, pentru că e Lună plină. Trebuie să deretice prin casă. Aspectele care sunt de cuadratură pe axa de destin, şi la Scorpion şi la Taur, îi duce într-o zonă în care lumina lunii pline este un soi de lumină magică. Vise premonitorii, chestiuni pline de mister se derulează în viaţa lor.

HOROSCOP LUNA MAI 2018 FECIOARĂ: Au parte de o perioadă în care sunt privilegiate comunicarea şi regăsirile cu prietenii. Acestea îi vor oferi energie pozitivă.

Citeste continuarea pe pagina 3 >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Andreea Mantea, alături de Bianca de la Puterea dragostei: „Nimeni nu a îndurat cât ai îndurat tu”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri