Horoscop MARIANA COJOCARU pentru următoarele două luni. Zodiile care vor suferi cumplit. Vor fi pe LISTA NEAGRĂ

Horoscop MARIANA COJOCARU pentru următoarele două luni. Zodiile care vor suferi cumplit. Vor fi pe LISTA NEAGRĂ
Horoscop MARIANA COJOCARU pentru următoarele două luni. Zodiile care vor suferi cumplit. Vor fi pe LISTA NEAGRĂ

Balanta

 

Segmentul financiar începe un proces lung de schimbare, mai ales secţiunea venituri obţinute din munca proprie. Se conturează variante noi de câştig, fie prin îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi de aici drept rezultat, implicarea în sarcini de lucru noi, fie apare o colaborare sau un nou job. Totodată, apare şi tentaţia de a cheltui sau de a te implica în investiţii pe termen lung.

Fii prudent şi rezumă-te strict la ceea ce ai nevoie, altfel există riscul să rămâi lefter. Gândirea şi comunicarea se vor îmbunătăţi după 10 Noiembrie. La fel şi relaţiile cu anturajul apropiat, însă nu forţa nota. Este momentul să renunţi la persoanele apropiate care ţi-au înşelat aşteptările. Îţi vor rămâne alături numai oamenii serioşi sau vor apărea alţii potriviţi ţie în etapa actuală de viaţă în care te afli. Acordă atenţie şi eforturi segmentului domestic şi membrilor familiei.  

 

Scorpion

 

Este o perioadă foarte importantă pentru tine. Sunt şanse unice de a-ţi schimba total ritmul de viaţă şi planurile personale şi profesionale. Cunoaşterea de sine reprezintă un subiect demn de luat în considerare de acum încolo. Este posibil să fii atras de studiul disciplinelor ezoterice sau măcar de a afla, de la specialişti, despre aspectele aflate dincolo de perdeaua lumii fizice înconjurătoare.

Învaţă, informează-te, ascultă-ţi vocea interioară şi ocupă-te serios de evoluţia ta pe toate palierele existenţiale. Revelaţiile şi rezltatele concrete vor fi uimitoare şi de folos pe termen lung. Capitolul financiar se va ameliora vizibil după 10 Noiembrie, asta însemnând că, fie se stabilizează sursele de venit existente din munca proprie, fie se conturează altele prin schimbarea locului de muncă. Mentalul intră într-un con de umbră, deci fii prudent.

 

Sagetator

 

Este o perioadă în care ţi-ar prinde bine momente de singurătate, introspecţie, meditaţie interioară. Este mai dificil să relaţionezi deschis cu ceilalţi, de aceea ocupă-te numai de priorităţi şi la nevoie, aplezează la cineva de încredere pentru a te ajuta cu toate îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului uro-genital şi gât. Pot intra în discuţie analize, consultaţii medicale sau intervenţii chirurgicale.

Este posibil să descoperi terapii neconvenţionale utile pe termen lung. Pe de altă parte, la locul de muncă există jocuri de culise. Cumva se finalizează o etapă importantă şi bine ar fi să-ţi revizuieşti concepţiile şi atitudinea faţă de muncă şi implicaţiile ei. După 10 Noiembrie, stara ta generală se va îmbunătăţi vizibil, dar nu forţa nota. Energia vitală este încă fluctuantă. Ai nevoie de odihnă şi detaşare de cotidian.

 

Citeste continuarea pe pagina 4 >>>



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Horoscop zilnic DUMINICĂ 4 NOIEMBRIE 2018. Cine e în toane bune şi cine nu?

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies