Horoscop MARIANA COJOCARU pentru următoarele două luni. Zodiile care vor suferi cumplit. Vor fi pe LISTA NEAGRĂ


Capricorn

 

Relaţiile cu prietenii sunt animate şi foarte interesante. Oamenii din acest anturaj îţi pot oferi o nouă perspectivă asupra evenimentelor în care eşti implicat, dar şi soluţii optime pentru a-ţi îmbunătăţi planurile de viaţă şi activitate. Cu toate acestea fii circumspect faţă de unii, deoarece sub o mască binevoitoare au interese personale meschine. Evită să-ţi divulgi intenţiile şi opiniile faţă de tot şi toate. Este vremea discreţiei şi a acumulării informaţiilor de orice fel. Sănătatea este încă vulnerabilă, deci fii vigilent şi continuă să te îngrijeşti corespunzător. Ai nevoie de odihnă regulată, conştientă şi de detaşare de cotidianul tumultuos din jurul tău. Dorinţa de retragere în sine este mare şi ar fi bine să ţii cont de ea. Dialoguri de taină cu oameni erudiţi, aflarea unor secrete profesionale, dezvăluiri uimitoare din partea prietenilor.

 

Varsator

 

Schimbările socio-profesionale în care eşti deja angrenat se vor contura şi mai bine începând cu această lună. Discuţii importante cu şefi şi autorităţi, participarea la reuniuni profesionale de anvergură, aprecieri din partea tuturor. Cumva se deschide o etapă nouă, în care vei avea o cu totul altă imagine publică şi un nou statut socio-profesional. Important este să fii deschis la schimbare şi să depui eforturi de a te adapta la noile modificări, care vrei, nu vrei se vor realiza, oricum. Alege-ţi cu grijă vorbele, deoarece eşti tentat să ridici tonul şi să vorbeşti cam mult. Călătorii îndepărtate, planuri în acest sens, dorinţă de rafinare sufletească. Lecturează cărţi deosebite, participă la spectacole de teatru, muzică, film şi stai de vorbă cu oameni erudiţi. Relaţiile cu prietenii se îmbunătăţesc.

 

Pesti

 

O perioadă în care eşti animat de gânduri măreţe, dorinţă de elevare sufletească şi de a te apropia mai mult de cele sfinte. Îţi sunt favorizate călătoriile îndepărtate, studiile domeniilor spirituale şi dialogurile cu oameni erudiţi. Pe de altă parte, relaţiile cu străinătatea se vor modifica definitiv, unele destrămându-se, altele consolidându-se pe parcursul următoarelor luni. Filozofia de viaţă abordată până acum va intra într-un amplu proces de reconfigurare, astfel că încet, sigur şi discret vei avea un alt sistem al valorilor morale şi spirituale. Fii deschis la schimbări, însă păstrează-ţi discernământul şi simţul măsurii. În plan socio-profesional se îmbunătăţesc relaţiile cu şefii şi autorităţile, dar şi poziţia ta socio-profesională. La prieteni să fii ceva mai atent de acum încolo, pentru că se vor deteriora relaţiile.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Pop, umilită de Ciprian Pian, fostul ei amant! Acesta nu a mai rezistat şi a atacat-o dur!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri