Horoscop Mariana Cojocaru pentru toată săptămâna. Urmează încercări grele pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Mariana Cojocaru a făcut previziunile pentru săptămâna 26 mai - 1 iunie 2019. Urmează o probă grea pentru 5 zodii!


In articol:

horoscop mariana cojocaru

Capricorn

Și vremea de afară a fost și este pe acestă Karmă(Capricorn cu Rac). Cum este și Saturn Retrograd și Pluton Retrograd în această zodie, cu Karma Negativă să nu vă mirați că am avut parte de vreme urâtă, de ploi, fără primăvară aproape. Cu vânt,incendii, cu tornadă(tornade vor mai fi, dar debutul lor a fost pe jumătate de ciclu saturnian). Cum avem Lilith pe țară cu Saturn Rx, nu e de mirare.

Citeste si: Iulia Albu, apariţie wow la un eveniment monden. Este bruneta şi poartă o rochie deosebită! Nici nu zici ca e ea


Vărsător

Cuadratura lui Lilith din Pești, cu Soarele și Mercur din Gemeni vă atenționează asupra secretelor care pot ieși la iveală, în legătură cu furturi, pierderi de bunuri. Sunt persoane care pot profita de pe urma voastră, așa cum mulți își doresc să profite și de pe urma mea. Generozitatea și altruismul să le arătați la cei cu probleme foarte grave de sănătate,nu la cei care câștigă bani; sunt apți de muncă.


Pești

Când e vorba de iubire, Peștii sunt cu un ochi la făină și altul la slănină. Cum este o zodie de apă, ca Scorpionul și Racul, imediat calcă strâmb. Sunt multe native ale zodiei, dar și mai mulți nativi care golănesc toată viața. Chiar dacă au copii. De aceea își aleg de cele mai multe ori parteneri de teapa lor. Evident, că am avut pacienți și cienți care au confirmat și puțini care au infirmat(văd oricum pe karmă).

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Burak Serdar Sanal, alias Pilot, din “Dragoste si secrete”, cu pasi repezi spre culmile succesului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri