Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna viitoare. Zile de foc și pline de pericole! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna viitoare. Zile de foc și pline de pericole! Previziuni complete pentru Kfetele.ro​


In articol:

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019- zodia Berbec

Mercur va intra în Leu, in săptămâna 12 18 august 2019, Zodie de Foc, ca și a voastră. Tot în Leu este Marte, Soarele și Venus, deci în total vor fi patru planete. Unii se vor îndrăgosti la prima vedere, așa că aviz amatorilor și amatoarelor care sunt deja în relații sau sunt căsătoriți! E semn de trădare și, se știe deja că Berbecii sunt mari aventurieri. Se maturizează târziu (puține analize am avut în față cu persoane înțelepte).

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019- zodia Taur

Vedeți ce am spus la Berbec?! Nici voi nu faceți excepție, că Venus este patroana voastră astrală. Știți ce aveți înscris pe astrograma natală, că e perioada trădărilor în dragoste (Lilith în Pești- dualitate, adulter, viol, acțiuni reprobabile). Cum intră și Mercur în Leu va fi o cuadratură periculoasă cu Uranus din Zodia Voastră. Nu vă lăsați copiii nesupravegheați și dacă sunteți ocupați, că-i pericol!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019- zodia Gemeni

E perioada Post-Eclipsă și efectele sunt mai dure chiar și ca cele din timpul Eclipsei. Vedeți ce am scris și la zodiile precedente pentru săptămâna 12 18 august 2019, dar citiți și toate analizele de le-am făcut în trecut și veți înțelege cât de important este să vă analizez astrograma natală, nu doar să vă informez cu acest horoscop general.

Cuadratura Soarelui Natal cu Lilith este foarte primejdioasă și pentru familie.

Citeste si: Horoscop vineri, 9 august. Un sfârșit de săptămână plin de surprize!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 12 18 august 2019- zodia Rac

Vă aduceți aminte de Eclipsa din 16 iulie? Vedeți ce efecte catastrofale are asupra copiilor și familiei? Cazul *Alexandra*, nepoata D-lui Alexandru Cumpănașu e dovadă clară a acestor efecte.

Vă spuneam că scoate la lumină oameni ciudați, capabili de acțiuni nedemne de un creștin educat într-o familie normală. Ați văzut filmul CITIZEN X?! Tot un criminal-violator cu familie și copiii.


Abonează-te pe

Citește și:

|| BIOGRAFIE || Cine este soţul Alexandrei Stan. Emanuel-Petre Necatu i-a furat inima artistei!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

//DESCOPERĂ// Cea mai bună rețetă de rapane în sos de vin cu usturoi

//DESCOPERĂ// Mască de față cu zaț de cafea și bicarbonat. Cum o prepari și ce beneficii are pentru ten

Horoscop zilnic duminică, 1 august 2021. O zodie solicita o majorare salarială!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

//DESCOPERĂ// Cum să scapi de zgârieturile de pe pantofii de piele

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri