Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 8 - 14 octombrie 2018. Urmează o perioadă minunată cu împliniri sufleteşti şi noi iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Capricorn- Anusul este guvernat de Capricorn. Inclusiv Intestinul Gros şi Subţire. Cei care fac sex anal pot avea hemoroizi, anus contra-naturii. Cei mai mulţi microbi şi viruşi se transmit prin raporturile sexuale neortodoxe. Şefii nu au voie să fie cu secretarele, medicii cu surorile medicale şi infirmierele, ce să mai zic de pacienţi. Profesorii cu elevele. Nimeni nu are voie cu minori. Violatorii pedepsiţi!

Vărsător- Venus Retrograd pedepseşte şi taxează grav pe cei care nu înţeleg ce este libertatea şi libertinajul. Uniunea liber consimţiţă este una din căile bune pentru cuplurile bărbat-femeie. Te scuteşte de divorţ şi partaj. Nonconformismul în iubire este una, iar sexul nepotrivit este cu totul altceva. Bolile grave pot fi transmise la făt(vezi Lupus, SIDA, etc). Feriţi-vă şi feriţi copiii de relaţiile care se nasc pe FB.

Peşti- Nu întâmplător cei care plaseză femei uşoare şi gigolo sunt numiţi…peşti. Sunt oameni iresponsabili, iar numele şi l-au luat de la zodia voastră pe un aspect cu Venus retrograd. Profită de cei care înoată în ape tulburi şi sunt hiperactivi sexual. Profită şi de cei cu vicii sau care sunt în momente delicate ale vieţii. Prunc-uciderile şi anomaliile genetice ţin de comportamentul deviant şi incompatibilitate.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii in parte

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Zodiac! Cele trei zodii care se indragostesc nebuneste in luna octombrie. Crezi ca te va sageta si pe tine Cupidon?

Incepe cea mai buna luna pentru aceste trei zodii. Vor fi cele mai fericite in octombrie

Ce zodii insala cel mai des. Fereste-te de ele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri