Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 martie. Pasiuni ieftine pentru Lei în amor, Balanţele îşi fac de cap - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 17-23 martie. Pasiuni ieftine pentru Lei în amor, Balanţele îşi fac de cap -  previziuni complete pentru Kfetele.ro

Mariana Cojocaru ne spune care sunt previziunile pentru săptămâna următoare.


In articol:

Berbec

Citeste si: Gabriela Cristea a arătat cum a amenajat camera fetiţei sale care se va naşte peste câteva zile

Alinierea reală de planete din Pești(nu de alinierea de care vorbesc toți) este formată din Soare-Mercur Retrograd și Neptun.

Pentru voi poate aduce tensiuni la locul de muncă, defecțiuni ale aparaturii, inclusiv de comunicare (calculator, telefon, card bancar, credite, etc.), afecțiuni legate de sănătate. Aspectele sunt generale, nu personale(harta natală). Câștigă cei care muncesc bine.


Taur

 

Venus și Lilith sunt în cuadratură cu Marte din zodia voastră. Dacă Venus și Lilith sunt în Vărsător este bine să vă feriți de avansurile șefilor ierarhici de la locul de muncă.

Cum Lilith are aspect și influențe karmice este bine să înțelegeți că nu e bine să vă legați la cap fără să vă doară. Analiza karmică este cea care vă arată drumul corect în viață(carieră, bani). Sănătatea cere dietă studiată și mișcare afară.


Gemeni

 

Credința este cea care face diferența între Gemenii pozitivi și cei negativi, chiar dacă Mercur este o planetă neutră. Cum Mercur este Retrograd și rezonează cu Soarele și Neptun din Pești e bine să vă găsiți liniștea în lăcașele de cult și să respectați orânduirea cerească. Din câștigurile voastre trebuie să donați celor mai puțin norocoși- cuadratura pe zodii duble pe care o face acum alinierea de planete.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Cristea a arătat cum a amenajat camera fetiţei sale care se va naşte peste câteva zile

Decizie ȘOCANTĂ! Ce se întâmplă cu Borcea și Valentina Pelinel

Creatoarea de artă populară Adela Petre a murit

Daca vrei să ajungi la inima acestor 5 zodii trebuie să te porţi ca un prinţ

Modele de unghii cu flori pentru Duminica Floriilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Idei de mesaje frumoase pe care să le trimiți sărbătoriților de Florii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri