Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 octombrie. Urmează o perioadă minunată pentru zodii: iubiri, veşti şi împliniri - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 octombrie. Urmează o perioadă minunată pentru zodii: iubiri, veşti şi împliniri - previziuni pentru Kfetele.ro.

Berbec- O săptămână plină de surprise inedite şi inevitabile. Vom avea parte de două conjunţii şi un sextil între cele două conjucţii. Prima conjuncţie este formată de Mercur şi Venus Retrograd în Scorpion  şi generează comunicare profundă, relaţii abisale. Pentru unii relaţiile vor fi interesante, pentru alţii comunicările vor fi conflictual-abisale(chestiuni karmice ce vin şi ţin de trecut). A doua conjuncţie este formată din Lună- Saturn, două planete care anunţă  că dragostea trece prin stomac.

Taur- Realişti şi pământeni cum sunteţi, e bine să realizaţi faptul că sextilul format din cele două conjuncţii analizate la Berbec vă fac şi mai punctaţi pe chestiunile ce ţin de bani şi de câştiguri. Nu trebuie să depindeţi de partenerii de viaţă. E bine să aveţi calea voastră unică de afirmare. Favorizaţi sunt Taurii cu abilităţi artistice, cei care se ocupă de zona Beauty, de terapii şi sectoare medicale, comerţ /comunicare.

Gemeni- Conjuncţia patroanei voastre astrale Mercur cu Venus Retrograd  din  Scorpion  va avea loc în sectorul astral al locului de muncă şi sănătăţii. Pentru unii revin iubiri de la un alt loc de muncă. Evident, colegi cu care au mai lucrat. Pentru alţii dispar aceste iubiri în neant. Asta face Venus, planeta iubirii, acum în mişcare retrogradă.  Sănătatea are nevoie de iubire autentică, nu de vorbe goale  sau mute.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 9-15 august 2020. Vărsătorii au o perioadă foarte dificilă, iar Racii pot avea probleme în dragoste

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri