Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 octombrie. Urmează o perioadă minunată pentru zodii: iubiri, veşti şi împliniri - previziuni pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 octombrie. Urmează o perioadă minunată pentru zodii: iubiri, veşti şi împliniri - previziuni pentru Kfetele.ro

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 octombrie. Urmează o perioadă minunată pentru zodii: iubiri, veşti şi împliniri - previziuni pentru Kfetele.ro.

Berbec- O săptămână plină de surprise inedite şi inevitabile. Vom avea parte de două conjunţii şi un sextil între cele două conjucţii. Prima conjuncţie este formată de Mercur şi Venus Retrograd în Scorpion  şi generează comunicare profundă, relaţii abisale. Pentru unii relaţiile vor fi interesante, pentru alţii comunicările vor fi conflictual-abisale(chestiuni karmice ce vin şi ţin de trecut). A doua conjuncţie este formată din Lună- Saturn, două planete care anunţă  că dragostea trece prin stomac.

Taur- Realişti şi pământeni cum sunteţi, e bine să realizaţi faptul că sextilul format din cele două conjuncţii analizate la Berbec vă fac şi mai punctaţi pe chestiunile ce ţin de bani şi de câştiguri. Nu trebuie să depindeţi de partenerii de viaţă. E bine să aveţi calea voastră unică de afirmare. Favorizaţi sunt Taurii cu abilităţi artistice, cei care se ocupă de zona Beauty, de terapii şi sectoare medicale, comerţ /comunicare.

Gemeni- Conjuncţia patroanei voastre astrale Mercur cu Venus Retrograd  din  Scorpion  va avea loc în sectorul astral al locului de muncă şi sănătăţii. Pentru unii revin iubiri de la un alt loc de muncă. Evident, colegi cu care au mai lucrat. Pentru alţii dispar aceste iubiri în neant. Asta face Venus, planeta iubirii, acum în mişcare retrogradă.  Sănătatea are nevoie de iubire autentică, nu de vorbe goale  sau mute.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

3 zodii care te ajută mereu la greu. Nu te vor lăsa când eşti la pământ

Monica Tatoiu, anunț tulburător despre moarte! Care este ultima ei dorință 😔

Zodii care nu înşală niciodată. Ei sunt partenerii ideali pentru o viaţă liniştită

Mariana Cojocaru trage un semnal de alarmă! Cele 5 zodii care au de suferit până în noiembrie 2018: pierd tot într-un timp foarte scurt

Cele mai ghinioniste zodii în toamna anului 2018! Ele se vor confrunta cu eşecuri în dragoste şi cu probleme financiare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
99 Mesaje de Sfinţii Petru şi Pavel 2022. „Cu ocazia Sfinților Petru și Pavel vă urez sănătate, fericire și multe realizări profesionale. La mulți ani!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri