Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 3 - 10 iunie este una plina de incercari, cumpene si certuri


Soarele se va poziţiona în cel de-al doilea decan al Zodiei Gemenilor, adică va fi în miezul Costelaţiei şi problemelor perioadei. E bine să ştiţi acum care este culoarea favorabilă a perioadei: galben. Florile de culoarea galbenă sunt cele care vă aduc multă bucurie în suflet şi vă şi bucură privirea. Gălbenelele, irisul galben, păpădia, muşetelul(gălbenelele, muşeţelul, păpădia sunt flori vindecătoare).

Rac- Este activ sectorul astral al muncii şi al sănătăţii (afecţiuni cronice). Va trebui să fiţi foarte diplomaţi la locul de muncă, în relaţia cu partenerii sociali şi politici. Se conturează schimbări majore în societate (vezi partidele politice noi care apar pe scenă, inclusiv Partidul PRO România şi Poliţia Animalelor). Sunt de bun augur aceste schimbări pentru ţară, datorită rezonanţei Soarelui cu Mercur. Conjuncţia Lună Albă-Saturn, diferită de Lună Neagră-Saturn tulbură căsnicii.

 

Leu- Pentru voi Axa Timpului funcţionează corect în săptămâna viitoare. Atenţie la avertizările karmice pentru cei care nu au ales corect în viaţă. Pentru ceilalţi, iubirea este “forever” şi pentru cei cu Ascendent în Leu. Sănătatea este prioritară, de aceea vă recomand ceaiuri reci, americane (muşeţel, gălbenele, păpădie). Să folosiţi la salate uleiul de măsline, struguri, porumb, rapiţă, nuci. E perioada dulceţurilor: nu rataţi, să faceti dulceaţă de nuci verzi şi de cireşe.

 

Fecioara- Să nu evite dulciurile, să facă dulceaţă de cireşe alb-gălbui, de trandafiri şi lichioruri- din coajă de nuci(bune la tiroidă şi afecţiuni cardiace). Pentru afecţiuni cardiace recomand şi ceaiul de codiţe de cireşe. Dulceaţa de caise confiate turceşti este un deliciu cu care nu ne întâlnim foarte des. Nici cu dulceaţa de fragi!... Faceţi măşti naturiste pentru faţă, cu fructe şi legume de sezon şi folosiţi creme bio, descrise de Soare în rezonanţă cu Mercur (patronul vostru zodiacal).

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ramona şi Livian de la Puterea Dragostei, cuplul anului în sezonul al treilea?! Declaraţiile halucinante ale frumoasei blonde!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri