Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro: Saptamana 24 - 30 iunie aduce lacrimi amare. Luna Plina vine cu nervi, cearta si despartiri


În data de 26.06 vom avea parte de un aspect rar, din punct de vedere astral: Marte va intra în mers aparent retrograd. Pe 28.06. va fi Luna Plină şi odată cu Luna Plină spun viaţă lungă şi sănătoasă celor care poartă numele Sf. Petru.

Berbec- Marte este planeta voastră guvernatoare şi, roşie cum e, va da vitalitate celor simpatici şi plini de viaţă. E planeta unora din marii campioni ai ţării născuţi în Berbec: Elisabeta  Lipă, Leonard Doroftei,s.a. Marte retrograd conjunct cu Karma din Vărsător avertizează asupra pericolelor care planează asupra noastră: risc de înec, de lovituri(accidente-la Campionatul Mondial de Fotbal), de incendii, explozii, atentate, certuri, dispute, furtuni(vreme şi vremuri instabile). Posibile intervenţii chirurgicale şi stomatologice. Să sperăm că ne ocroteşte Sf. Petru!

Taur- Şi ne agăţăm iar de stele... cum spune Laurenţiu Duţă-Taur şi 3SE şi vă spun că e risc crescut de accidente la drum lung, de vreme ce Marte va intra în mişcare retrogradă. Cea mai delicată zi din săptămână este cea de 26.06, când planeta Marte va avea o perioadă de câteva ore când va sta în loc, adică va staţiona până să intre în mişcare aparent retrogradă. Nu fiţi risipitori, că puteţi suferi la întoarcerea din vacanţă. Luna Plină intuitivă, sufletului va da lumină. Cu pace şi gând bun!...

Gemeni- Cu Marte Retrograd din data de 26, vă rog să fiţi atenţi la riscurile pe care le impune. Am spus şi la celelalte zodii, dar aici completez, ca să ştiţi şi domniile voastre: risc de electrocutare, de accidente de muncă, de atacuri cerebrale, de infarct(evitaţi Soarele la orele amiezii, hidrataţi-vă bine, că va fi şi Lună Plină). Doctorii să fie atenţi la riscul crescut de Mal Praxis, dar şi asistenţii din staţiunile balneare. Marte Rx e responsabil cu migrenele, insolaţiile, pierderea conştiinţei, etc. Nu recomand scufundările, băile fierbinţi, sporturile extreme de mare risc.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri