Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 1 - 7 octombrie 2018 aduce rasturnari de situatie, dezamagiri si noi inceputuri


Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Saptamana 1 - 7 octombrie 2018 aduce rasturnari de situatie, dezamagiri si noi inceputuri.

Berbec- Luna octombrie are din start, din pornire un aspect de zile mari pe zodii de aer: trigon format de Luna Albă în Gemeni cu Soarele din Balanţă în rezonanţă cu Mercur şi Lilith conjunctă cu Marte în Vărsător. Această trigonocraţie ne face liberi în gândire, cutezători, temerari şi, mai presus de toate, independenţi. Nu veţi fi legaţi unii de alţii Berbecilor, ci veţi căuta noi metode să mutaţi munţii din loc.

Taur- Va trebui să fiţi mai realişti decât sunteţi voi de obicei şi să realizaţi ce influenţă au acum planetele asupra voastră. De trigonul pe semne de aer am spus la zodia precedentă ce influenţe are. Un alt aspect care vă vizează , dar vizează şi Scorpionii, Leii şi Vărsătorii este dat de cuadratura lui Venus(Micul Noroc) din Scorpion cu Axa de Destin. Nu fiţi dependenţi afectiv de familie şi croiţi-vă drum.

Gemeni-Şi voi trebuie să vă croiţi un drum nou financiar, pe cont propriu. Rupeţi cordonul ombilical de părinţi, rude, soţi, copii, stat. Mercur în rezonanţă cu Soarele progresat şi Luna din zodia voastră la startul lunii octombrie, mă îndreptăţeşte să susţin acest lucru. Câştigaţi-vă banii pe cont propriu! Soarele cu Mercur în sectorul astro-sentimental e de bun augur pentru comunicarea în dragoste.Trădări la pat!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Situație dramatică! Lora și Ionuț Ghenu au ajuns la spital în Bali: „Ne linșează”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri