Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. In saptamana 19 - 25 august, Soarele va intra in zodia Fecioarei, iar viata multor nativi se va schimba pentru totdeauna


Berbec- În săptămâna care vine Soarele va părăsi Constelaţia Leului şi va intra în Fecioară. O lună zodiacală în care veţi munci mult şi veţi fi puşi pe fapte mari. Se resimt încă efectelor ultimelor trei eclipse, iar acest fapt nu trebuie să vă împiedice să vă atingeţi obiectivele. Ambiţioşi cum sunteţi, e bine să nu vă lăsaţi influenţaţi de cine nu trebuie, ci să preluaţi controlul tot pentru a atrage toate avantajele. OK?

 

Taur- Intrarea Soarelui într-o Zodie de Pământ ca a voastră se vrea un aspect pozitiv pentru cei raţionali, cu picioarele bine ancorate în realitate. Până şi dragostea e una raţională, nu doar relaţională. Soarele din Fecioară dă intuiţie unora, iar altora le poate bloca, întuneca mintea. Decizii importante în plan afectiv si sentimental. Creativitatea e la loc de cinste. Preocupări legate de copii(şcoală).

 

Gemeni- Mercur, Zeul cu Aripi la Picioare, şi-a reluat mersul direct în Constelaţia Leului. Tot ce ţine de cunoaştere, de studii, de şcoală, de comunicare vor face parte din existenţa voastră pe termen mediu şi scurt. Unii vor ieşi cu prietenii şi prietenele la o salată de vorbe. Alţii vor cutreiera tărgurile toamnei(Zilele Recoltei) şi Mustăriile cu pastramă. Pregătiri asidue de şcoală pentru bobocii din clasa întâi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare, 


Abonează-te pe

Citește și:

Yanna a filmat videoclip in Grecia la piesa "Thinking About Us"

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Larisa Mirabela Ciortan s-a reinventat si are mare succes peste hotare

Le calci in picioare, dar iti pot salva viata! Aceste plante vindeca tumorile, hepatita si ciroza

De ce nu este bine sa te razi in zona intima! Ce trebuie sa faci, in schimb, acolo jos

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop zilnic

Sfatul zilei de astăzi, duminică 29 noiembrie 2020. Fecioarele iau o decizie radicală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri