Horoscop Mariana Cojocaru pentru Kfetele.ro. Cele mai NOROCOASE zodii in saptamana 8 - 14 iulie: au parte de dragoste si multi bani


Capricorn- În cazul vostru lucrurile sunt destul de clare: opoziţia pe care toate planetele retrograde o fac cu Eclipsa de Soare din 13 iulie din zodia opusă, ce a Racului anunţă blocaje, divorţ, separări, boală, tensiuni, necazuri de toate felurile.

 

Vărsător- Iubirea venusiană vă apropie sufleteşte de persoana dragă sufletului (Venus cu Dharma în sector astro-matrimonial). Separări pentru cei care se ceartă din diverse motive cu persoane din aturaj(Karma în rezonanţă cu Marte Retrograd). Jupiter din Scorpion vă susţine acţiunile şi nu vă lasă la greu. Posibile alianţe interesante care să vă bucure sufletul şi să vă aducă un plus de bani cash.

 

Peşti- Eclipsa de Soare din data de 13 vă împarte în două: în cei care anunţă separări/divorţ şi luptă continuu cu viaţa. Neptun Retrograd atenţionează asupra deschiderii sufletului. Moralitatea e cea care dă dimensiunea acestui semn zodiacal. Nu e bine să zburaţi din floare în floare şi nici să faceţi exces de zel. Vara trebuie profitat de legumele din piaţă pentru a da kilogramele în exces. Succes!

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri