Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumatate a lunii IULIE. Conjunctie astrala rara: Trei zodii isi vor schimba viata, vor incepe totul de la zero


Intrăm în Luna Iulie, Luna Racului de Apă. Aspectele săptămânii sunt: 1. Un Marte extrem de agresiv care ne poate da toate planurile peste cap. 2. Luna în Descreştere care vizează sănătatea. Mercur în rezonanţă cu Dharma ne vorbeşte de bani. Uitaţi cum se prefigurează horoscopul săptămânii viitoare, cu atenţionări:

Capricorn- Pierderile  vizează relaţiile de suflet, matrimoniale şi se vad pe astrograma generală a perioadei datorită opoziţiei pe care Soarele din Rac o face cu planetele din Capricorn (cu Lilith alias Luna Neagră, Pluton Retrograd şi Saturn Retrograd). Luna în Descreştere vă poate lăsa fără vitalitate şi vă îndeamnă să pregătiţi preparate cu indice glicemic ceva mai mic. Vară cu trădări în amor…

 

Vărsător- Cu Marte Retrograd în Vărsător şi Karma trebuie să ne aşteptăm la tensiuni în ţară(Romănia-Vărsător). Ies la lumină conflicte şi tensioni mai vechi. Politicienii, în loc să-şi dea mâna şi să elimine colegii mai tineri, complet lipsiţi de perspectivă, se ciondănesc între ei. Trebuiesc ridicaţi şi închişi agitatorii plătiţi din Capitala Ţării şi din celelalte oraşe mari. Şi eliminaţi politicienii multinaţionalelor.

 

Peşti- La începutul Lunii lui Cuptor, Luna va fi în Descreştere şi vrea ca la cei plinuţi sau chiar obezi să îi atenţioneze să ţină diete de slăbire. La cei foarte slabi le recomand să ţină în continuare dietele de îngrăşare, pe care le tot recomand de vreo două săptămâni încoace. Scoateţi hăinuţele şi obiectele inutile şi dăruiţi-le celor mai puţin norocoşi sau fericiţi ca voi. Credinţa e cea care ne face mai buni, mai sensibili, mai morali, nu moralişti. Neptun e planeta politicii şi bunătăţii românilor.

 

Horoscop EXCLUSIV pentru Kfetele.ro. 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri