Horoscop Mariana Cojocaru pentru 4 - 10 noiembrie. Urmează o perioadă complicată cu despărţiri şi cumpene în plan amoros - previziuni complete pentru Kfetele.ro


Horoscop Mariana Cojocaru pentru 4 - 10 noiembrie. Urmează o perioadă complicată cu despărţiri şi cumpene în plan amoros - previziuni complete pentru Kfetele.ro.

Balanţa- Cum patroana inimilor voastre este Venus, e o perioadă în care vă desprindeţi de partenerii de viaţă şi realizaţi că nu merită să îi iubiţi. Desprinderea de cei care nu vă merită este obligatorie(purificarea karmei). Iubirea supremă vă ţine la distanţă acum de Lei, Capricorni şi Tauri. Poate mai sunt şi alte zodii, dar acest lucru se vede pe harta natală personală. Curioşii îşi vor primi pedeapsă grea.

Scorpion- De Ziua Voastră daţi Şah sau Şah Mat persoanelor care vă sunt în preajmă: Berbec, Leu, Săgetător, Scorpion, Peşti şi Gemeni. Incompatibilitate crasă cu Săgetătorii, Scorpionii şi Leii. Duşmani pe viaţă, că Venus este retrograd, deci este retrogradul iubirii în sectorul afectului total mort(Total Combat). Daruri de gând, suflet şi inimă pentru cineva aparte din puct de vedere spiritual. Unic dar!

Săgetător- Probleme de ficat şi fiere, din cauza sufletului pe care-l aveţi! Mare problemă pentru Săgetătorii schizotimici. Ciclotimicii zodiei au o altă viziune, total independentă de prima, deci problemele de sănătate au o altă cauză-profundă, karmică. Au făcut un rău intenţionat persoanelor care nu meritau. Atrageţi inconştient ura celor din jur şi vă virusaţi karma(exp:lipsa copiilor, bolile venerice)

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ce relație există între Otniela Sandu și Iulian Pîtea? Ea e cea mai dorită ”fermieră”; el, cel mai cuceritor exatlonist

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri