Horoscop MARIANA COJOCARU pentru 2019. Urmează un an de PENITENŢĂ pentru aceste zodii! Vor plăti pentru păcatele lor - previziuni complete pentru kfetele.ro


Balanţa: Venus este încă în domiciliu, adică în constelaţia voastră. Cu Soarele în Săgetător şi cu Mercur Retrograd în aceeaşi zodie trebuie să fiţi atenţi cu cine comunicaţi. Reluaţi discuţii şi prietenii din trecut: parteneri sociali, rude de gradul doi, vecini. Pot să apară chiar dispute cu astfel de persoane, de aceea evitaţi conflictele cât puteţi de mult. Venus vă susţine încă  latura afectivă şi sentimentală.

 

Scorpion- Cei care au înţeles şi au ţinut cont de poveţele mele au deja copii pe Axa Karmică din Vărsător şi Leu(iubiri necuvântătoare şi necondiţionate). Soarele îşi face bagajele şi se pregăteşte să părăsească zodia voastră. Va intra în Săgetător şi are ca planetă body-guard pe Mercur Retrograd. Unii pot avea probleme legate de bani, alţii nu. Diferenţa o face doar astrograma personală şi poziţia Axei Karmice.

 

Săgetător- Poate urma un întreg an de penitenţă. De ce? Soarele va intra în Săgetător şi acolo îl aşteaptă Mercur care nu este în mers direct, este retrograd. Am spus de la Berbec de surprizele întregii perioade. În condiţiile acestea Jupiter nu are putere să acţioneze, cât este el de benefic. Posibile dispute de la bani, probleme ce ţin de credite şi de justiţie. Doar unii pot avea noroc, dacă reiau relaţii din trecut.

 

Citeşte continuarea pe pagina următoare. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

ANM a modificat prognoza! Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri