Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare


Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare

Horoscop Mariana Cojocaru: Cele mai norocoase zodii in saptamana 8 - 14 octombrie. Ele au lumea la picioare si castiga bani din orice. Horoscop special pentru Kfetele.ro.

Capricorn- Anusul este guvernat de Capricorn. Inclusiv Intestinul Gros şi Subţire. Cei care fac sex anal pot avea hemoroizi, anus contra-naturii. Cei mai mulţi microbi şi viruşi se transmit prin raporturile sexuale neortodoxe. Şefii nu au voie să fie cu secretarele, medicii cu surorile medicale şi infirmierele, ce să mai zic de pacienţi. Profesorii cu elevele. Nimeni nu are voie cu minori. Violatorii pedepsiţi!

 

Vărsător- Venus Retrograd pedepseşte şi taxează grav pe cei care nu înţeleg ce este libertatea şi libertinajul. Uniunea liber consimţiţă este una din căile bune pentru cuplurile bărbat-femeie. Te scuteşte de divorţ şi partaj. Nonconformismul în iubire este una, iar sexul nepotrivit este cu totul altceva. Bolile grave pot fi transmise la făt(vezi Lupus, SIDA, etc). Feriţi-vă şi feriţi copiii de relaţiile care se nasc pe FB.

 

Peşti- Nu întâmplător cei care plaseză femei uşoare şi gigolo sunt numiţi…peşti. Sunt oameni iresponsabili, iar numele şi l-au luat de la zodia voastră pe un aspect cu Venus retrograd. Profită de cei care înoată în ape tulburi şi sunt hiperactivi sexual. Profită şi de cei cu vicii sau care sunt în momente delicate ale vieţii. Prunc-uciderile şi anomaliile genetice ţin de comportamentul deviant şi incompatibilitate.


Abonează-te pe

Citește și:

Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii in parte

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Zodiac! Cele trei zodii care se indragostesc nebuneste in luna octombrie. Crezi ca te va sageta si pe tine Cupidon?

Incepe cea mai buna luna pentru aceste trei zodii. Vor fi cele mai fericite in octombrie

Ce zodii insala cel mai des. Fereste-te de ele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri