Horoscop Mariana Cojocaru! Ce zodii au noroc la bani si cine isi intalneste marea iubire in APRILIE!


Unele zodii vor avea noroc la bani, altele in dragoste. E bine sa fim atenti la contracte si calatorii.

Avem un stelium in Berbec, iar Soarele isi va pune amprenta asupra fiecarui individ in parte. In aprilie unii vor avea parte de noroc de bani, altii de noroc in dragoste.

Se pot reactiva discutii amânate, este o perioada favorabila pentru reaparitia unor colaborari importante din trecut, cu beneficii imediate. Totusi, nu e o perioada foarte buna sa semnam contracte. Calatoriile e bine sa fie facute doar daca sunt urgente, dar trebuie foarte mare atentie la detalii.

BERBEC - Va avea o luna aprilie plina de intensitate, plina de evenimente care sunt benefice pentru nativii acestei zodii. Berbecii sunt atentionati ca trebuie sa fie mult mai calculati ca de obicei. Se intorc cu privirea in trecut. Este posibil ca anumite iubiri din trecut sa se reactualizeze. Unde au relatii compatibile vor avea de discutat lucruri de trup si suflet si vor analiza fiecare detaliu legat de relatia lor.

TAUR - Vor fi in focul actiunii, nu plan in principal, ci in plan secundar. Nu vor ramane indiferenti. Mercur Retrogad in Taur analizeaza tot felul de chestiuni care au fost ascunse, secrete. Lucruri pe care Taurul nu le putea spune din diplomatie vor fi spuse. Daca ai ceva de rezolvat in plan profesional, iti vei spune punctul de vedere ferm si cu argumente. Daca ai interviuri, examene, trebuie sa fii foarte pregatit. Trebuie sa isi faca si curatenie in agenda, sa sune persoanele dragi, sa se reintalneasca, cu prietenii vechi. Este o perioada care apar proiecte din trecut.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Este gravidă pentru a treia oară: „Sunt recunoscătoare să fiu gravidă iar, mai ales la vârsta pe care o am...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri