Horoscop Mariana Cojocaru 23-29 mai 2021. Trei zodii, probleme la locul de muncă


Citește horoscop săptămânal Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie și vezi ce anunță astrele pentru ultima săptămână a lunii mai.


In articol:

Mariana Cojocaru a realizat în exclusivitate pentru kfetele.ro horoscop

săptămânal pentru perioada 23- 29 mai 2021. Eclipsa de Lună din 25-26 mai vine cu anumite probleme pentru trei zodii, care pot pierde lucruri importante din viața lor, precum locul de muncă sau persoana iubită. Citește ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop săptămânal pentru zodia BERBEC

Berbec- Eclipsa de Lună din 25-26 mai este aspectul central al săptămânii, care vrea să le detroneze pe celelelalte.

Dar, știți că astrele nu mă pot păcăli pe mine! Aspecte concentrate, cu efect de Domino, vom avea în Gemeni. În rezonanță cu Axa Karmică vor fi Venus și Mercur, iar Eclipsa va face aspect de cvintil cu Marte, patroana voastră. Piese de Domino sunt: dragoste-comunicare, cariera, justiția, ș.a.

Horoscop săptămânal pentru zodia TAUR

Taur- Cvintilul planetelor din zodia voastră cu planetele ciorchine de pe Axa Eclipsei de Lună, din care nu lipsește Venus, vă vor supune sentimentele la analiză.

Deci, să vedeți tensiuni în amor, în Paradisul conjugal. Să vedeți dispunte, certuri, neînțelegeri(Mercur-Eclipsă). Șicane chiar și în cuplurile proaspăt legate. Sănătatea nu va sta pe roze: Karma lui Lilith este  periculoasă (cu Uranus).

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia GEMENI

Gemeni- Cum Mercur nu lipsește din ecuația Eclipsei de Lună din 25-26 Mai, să vă văd pe unde veți scoate cămașa.

Cutremure pe Destin. Unii pot avea doar în dragoste, alții în carieră(business), iar alții pe sănătate. Să nu vă fie de mirare că unii pot avea pe toate segmentele existențiale menționate anterior. Sau, chiar pe justiție, acte, contracte, relațiile cu copiii sau rudele de gradul unu și doi, alianțe.

Horoscop săptămânal pentru zodia RAC

Rac- Sincope pe Destin sau fisuri care pot anunța dărâmarea unui edificiu important de viață. Cu bunăvoința dumneavoastră, sănătatea este prima pe lista efectelor cvintilului Marte cu Eclipsa de Lună din 25-26 mai. Sunteți tineri și nu aveți probleme de sănătate? Atunci, ordinea priorităților se schimbă, deși și tinerii din ziua de azi au probleme de sănătate. Cariera va fi pe marginera prăpastiei…

Citeste si: Ce găsește irezistibil la tine, în funcție de zodia ta

Horoscop săptămânal pentru zodia LEU

Leu- Eclipsa de Lună din 25-26 mai anunță probleme în iubire și relații, atât la voi cât și la Rac, că tot nu am apucat să le spun! De aceea am și sugerat cititorilor să citească întreg Horoscopul de-l realizez pentru kfetele.ro. Destin la extreme, cum vă spuneam de fiecare dată când analizam eclipsele. Oricum, trebuie să raportez totul la momentul nașterii voastre și a ceea ce ați fost/ați făcut în vieți anterioare.

Horoscop săptămânal pentru zodia FECIOARĂ

Fecioara- Afecținuni ascunse care pot scăpa de sub control, anunță Eclipsa de Lună în rezonanță cu Mercur și Venus. Puteți fi vizați voi sau cineva din familie sau cercul de prieteni. Cum Venus nu lipsește din puzzle-ul săptămânii viitoare, vizate sunt relațiile sentimentale, care pot fi supuse dușurilor, erodării. Astfel de efecte pot genera separări, divorțuri, vorbe dure aruncate. Copiii sunt miezul problemei.

Horoscop Mariana Cojocaru
Horoscop Mariana Cojocaru pentru fiecare zodie[Sursa foto: kfetele.ro]

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia BALANȚĂ

Balanța- Câtă vreme nu este violență fizică și abuz emoțional, Venus în rezonanță cu Eclipsa de Lună va tranșa lucruri și situații delicate de viață, pentru că în cvartalul perioadei vor fi și Mercur și Soarele în Gemeni. Imunitate scăzută pe sănătate, cu efecte asupra sănătății. Vă puteți mișca în reluare sau vibrațiile pot fi exacerbate, de nu veți putea adormi de multitudinea problemelor(carieră, familie).

Horoscop săptămânal pentru zodia SCORPION

Scorpion- Viitoarea Eclipsă de Lună din 25-26 mai vă dă doar Șah la Destin. Nu vorbim încă de șah mat, decât dacă aveți blocaje pe karmă. Oricum umblați cu cariera pe un teren minat sau cu business-ul. Dragostea și sănătatea sunt în pioneze. Mă și mir cum apare încă Băsescu(Scorpion) tot timpul la TV, să ne explice cum e să duci țara în bălării. Până și rudele mele mută postul când dau de el, că-s sătule!

Citeste si: 4 zodii de femei care îți pot fura iubitul/soțul

Horoscop săptămânal pentru zodia SĂGETĂTOR

Săgetător- Să vedeți ce lovituri/ pedepse vă aplică eclipsele care urmează. Vedeam acum ceva timp o ageamie în numerologie care analiza țara în Săgetător, cu ziua națională. Degeaba spun de atâția ani că țara e Vărsător, că nu știu unii și nici nu învață. Haideți s-o lăsăm în Săgetător, că-i de pierzanie. Cu Ungaria în 15 martie, în Pești, se va alege praful de ea. Ardeal-Săgetător, Ungaria-Pești: relație=Amanți.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru zodia CAPRICORN

Capricorn- Cum se aproie Eclipsa de Lună, e bine să fiți atenți la afecțiunile care se pot croniciza. Vor fi activi dușmanii vizibili și invizibili pe carieră și în dragoste. Vă recomand să parcurgeți tot acest Horoscop, ca să vă faceți o imagine de ansamblu asupra efectelor generate de conglomeratul de planete active pe Axa Karmică din Gemeni și Săgetător. Oricum, fiecare are astrograma lui complexă!...

Citeste si: Horoscop dragoste: Zodii care află că au fost înșelate în luna iunie

Horoscop săptămânal pentru zodia VĂRSĂTOR

Vărsător- Saturn este retrograd, deci vine cu restanțe de plată sau de viață. Restanțe puteți avea în carieră, dragoste sau pe sănătate. Cum lucrurile nu pot trena, e timpul să înțelegeți care sunt aceste restanțe(aspect karmic inclusiv personal, la fiecare), pentru a ridica bariera de destin impusă de el. Eclipsa de Lună ține de orientarea și reorintarea pe studii, alegerea corectă a noului drum în viață(voi, copii, familie).

Horoscop săptămânal pentru zodia PEȘTI

Pești- Tensiuni care vă pot destabiliza întreaga existență, datorită cuadraturii pe care Soarele natal o să-l facă în perioada următoare cu Eclipsa de Lună din 25-26 mai, dar și cu Venus, Mercur, Soarele din Gemeni, pe Axa Dublă Gemeni-Săgetător. Pericole la tot pasul se anunță în dragoste(familie, copii, rude), carieră(schimări bruște de situație), justiție terestră și divină(păcate acumulate).

Rămâi pe kfetele.ro pentru a a afla săptămâna viitoare cine începe luna iunie cu dreptul!

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: De ce se poartă verigheta pe mâna stângă

Bătaie la Asia Express! Mihai Petre și-a ieșit din minți, iar soția a încercat să-l oprească

Horoscop BALANȚĂ Noiembrie 2021. Nativii BALANȚĂ

DESCOPERĂ: Câte operații estetice are Loredana Chivu

CITEȘTE: Ponturi pentru o relație minunată. Dacă faceţi aceste lucruri, veţi fi fericiţi!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

ELIZA NATANTICU: Cine este, cu ce se ocupă și ce vârstă are soția lui Cosmin Natanticu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri