Horoscop luni, 30 septembrie. O zi de luni plină de lacrimi! Astrele se joacă cu soarta tuturor!


Horoscop luni, 30 septembrie. Iată ce ți-au rezervat astrele pentru ultima zi de septembrie!


In articol:

Berbec

Ai tendinţa de a-ţi lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ţi aparţin. Nu aşa poţi fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situaţii, ci trebuie să le ridici moralul, să le arăţi că există soluţii, şi nu să plângi alături de ei în acelaşi glas.

Da, poate unii aşteaptă compătimire şi în acest mod, dar nu cădea în plasa lor, pentru că pesimismul, negativismul, panica, împovărarea cu atâtea gânduri negative nu e soluţia optimă. Nu eşti vinovat de nimic, deci alungă acest gând din minte şi de pe umeri!

Citeste si: HOROSCOP. Lidia Fecioru: Secretul prosperităţii financiare pentru fiecare zodie!

Citeste si: HOROSCOPUL runelor pentru 30 septembrie- 6 octombrie, cu numerologul Mihai Voropchievici. Doamne, ce săptămână!

Taur

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ţi se cere o investiţie masivă de energie, de ambiţie, de răbdare. Le deţii pe toate deci merită să le focalizezi pe toate în acelaşi sens, deoarece reuşita va fi deplină. Nu te aştepta însă nici la un drum uşor sau scurt, ci e cale lungă până acolo unde vrei să ajungi, dar la voinţa şi sârguinţa de care dai dovadă, eşti capabil de rezultate demne de toată lauda.

Apucă-te chiar de azi să faci ceva în direcţia dorită.

Gemeni

Spune stop şi porneşte de mâine într-o cu totul altă direcţie decât înainte. Acceptă că există şi alte viziuni, şi alte opinii, şi alte unghiuri de vedere, pe lângă al tău şi, dacă ţi se pare că sună promiţător, preia-le imediat, pentru că sunt în beneficiul tău. Poate fi ca o renaştere, ca o perspectivă complet nouă, într-o lumină care îţi convine de minune, deci numai de tine depinde să pui punct aici unei atitudini greşite sau învechite, şi să alegi altceva.

Rac

Nu-ţi propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj să ţinteşti până departe, către un ţel mai îndepărtat. Chiar dacă evoluţia va fi ceva mai lentă şi deloc uşoară, merită să faci acest pas, pentru că va fi un succes deplin. Ai răbdare, vâsleşte încet, nu pretinde rezultate imediate şi nu-ţi pierde încrederea nici măcar în momentele când ţi se va părea că nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar că mult mai anevoios decât ai fi aşteptat, ca atare continuă pe aceeaşi cale, cu încredere maximă în succesul final.

Leu

Ai un talent cu totul special de a te apropia de cei mai mici, de copii sau adolescenţi, încât ar fi bine să petreci mai mult timp în compania lor. Tu ştii să comunici eficient cu ei, indiferent câţi ani vă despart, pentru că, în adâncul sufletului, tu nu te simţi deloc departe de felul lor de a se comporta, eşti un copil mare, deci ţi-e cel mai uşor să te cobori la nivelul lor. Nu înseamnă că eşti uşuratic şi superficial, ci doar priveşti lucrurile dintr-o perspectivă pozitivă, ca un copil fără griji.

Fecioară

Dai dovadă de o sensibilitate cu totul specială astăzi, simţi orice vibraţie pozitivă sau negativă din jur, parcă ai fi o antenă fină care receptează chiar şi cele mai subtile unde. Acest simţ deosebit te poate ajuta să stai departe de locuri sau oameni care emit energii negative, ca nu cumva să te influenţeze pe tine în acelaşi fel. Fiind atât de sensibil la frecvenţele din jurul tău, devii şi un fel de burete care absoarbe tot ce planează în preajmă. Dacă ai norocul de a nimeri în medii pozitive, ar fi ca o încărcare a bateriei, dar ce te faci dacă intri într-un mediu ostil, trist, bolnăvicios?

 


Abonează-te pe

Citește și:

NOTEAZĂ: Rețetă de conopidă gratinată la cuptor

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

DESCOPERĂ: Dieta cu BANANE. Slăbește 5 kg în 7 zile

CITEȘTE: Femeia SĂGETĂTOR. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

CITEȘTE: Ce înseamnă când visezi ȘERPI

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri