Horoscop lunar Minerva pentru decembrie: Surprize uriase pentru o zodie, dezamagiri crunte pentru alta


Luna decembrie va fi plină de surprize pentru multe semne zodiacale. Citeşte mai jos horoscopul Minervei pentru fiecare zodie.

BERBEC

În decembrie, nativii vor fi concentraţi mai mult pe cariera lor decât pe viaţa sentimentală. Este începutul unei perioade de succes, care va dura până la jumătatea lui ianuarie! Iar oamenii vor fi mai atraşi de ei, dar ar putea să se apropie de Berbeci mai degrabă pentru bani sau succes.

Să fie atenţi la ce vor fi lăsat în urmă la sfârşitul lui decembrie, deoarece se află într-o poziţie destul de ciudată. Decembrie este o lună de transformări, de schimbări, dar e şi aducătoare de entuziasm.

Din 3 decembrie încolo, este posibil să-şi dorească să regândească planurile de călătorie sau investiţiile mari. Fiindcă Mercur este retrograd în Săgetător, nu este momentul să înceapă lucruri noi. Şi, cum tot pe 3 decembrie, se produce şi fenomenul de Lună Plină, cu siguranţă trebuie să facă un pas înapoi!

Cel mai bun lucru este să folosească timpul pentru a reflecta la rutina lor zilnică. Ziua de 3 o zi bună, spre exemplu, pentru a-şi reorganiza casa şi spaţiul de lucru. Iar paşii mici vor deschide calea pentru evenimente mai mari care vor veni spre sfârşitul lunii. Nu trebuie decât puţină răbdare.

Pe 10 decembrie, Mercur – aflat în Casa a 9-a, a studiilor academice, a străinătăţii şi a ideilor filosfice şi religioase – va face un trigon frumos cu Uranus din Casa 1, Casa personalităţii.

Este un aspect puternic care le poate aduce o sporire a energiei şi pasiunea pentru schimbare socială. Uranus este în Prima Casă din 2011 şi va rămâne aici până anul viitor, pe 15 mai.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

“ROventura”, incursiune de poveste in Ardeal

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri