Horoscop luna mai 2019. Surprize, dar și lovituri pentru câteva dintre zodii


Iata horoscopul lunii mai 2019 pentru toate zodiile. Previziuni complete.


In articol:

Iata horoscopul lunii mai 2019 pentru zodiile Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop luna Mai 2019 Berbec:

Luna Mai 2019 pentru nativii zodiei Berbec va fi marcată în proporție de 70% de fluctuații pe direcția financiară/profesională, aici vă veți focaliza toată energia pentru a rezolva unele probleme ce s-au acumulat după luna Mai a anului 2018.
Partea bună este că Uranus alături de Luna Nouă în 5 Mai vă aduce o nouă percepție a valorilor, ceva sau cineva vă poate inspira pentru a începe să cereți mai mult de la voi. Vor fi nativi care, evident, vor fi împinși de Univers tocmai pentru a lua decizii radicale, înaintarea demisiei, ruperea unor contracte.
Aceste previziuni sunt valabile mai ales în perioada 10-15 Mai, când Marte, guvernatorul vostru, va fi în opoziție cu Jupiter retrograd. Dacă aveți de susținut examene, interviuri, testări în aceaste zile, vedem să fiți foarte tensionați, irascibili, riscând a pierde scopul pentru care v-ați pregătit de câteva săptămâni.

Horoscop luna Mai 2019 Taur:

Voia bună se pare că este întreruptă de micile altercații ce se resimt din partea lui Marte la adresa lui Jupiter retrograd, care dorește siguranță, stabilitate, evoluție financiară, ceea ce în acest moment nu se regăsește în viața voastră.

Dacă la alții ideea de bani este mai mult psihică, la Tauri în luna Mai este o realitate, întrucât în proporții de 70% din timp veți avea de efectuat tranzacții, o să vă întâlniți cu persoane noi, care vedem să vă rămână alături în următorii 7 ani. Așadar, în Mai nu este bine de stat în casă, de amânat de pe o zi pe alta proiectele de viitor, ele trebuie demarate cât mai curând, dacă s-ar putea pe 5 Mai, astfel încât să aveți imortalizat momentul de Lună Nouă.

Citeste si: Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă pentru a prelua trupul neînsuflețit al creatorului de modă! Mama lui este distrusă de durere

Citeste si: Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Citeste si: Marțea Albă. Ce e bine să faci în a treia zi de Paște ca să eviți ghinionul din anul acesta. Toți creștinii trebuie să știe asta

Horoscop Mai Gemeni:

Luna Mai 2019 pentru nativii Gemeni aduce provocări pe sfera sănătății, se reactivează, începând cu faza de Lună Nouă din 5 Mai, problemele ce v-au atras atenția de anul trecut În fond, cauza energetică a acestor nemulțumiri este sectorul profesional/financiar, plus că Lilith din data de 3 Mai intră pentru 9 luni în casa carierei.
Multor Gemeni care își caută loc de muncă între 5-12 Mai, astrologul le recomandă să aibă răbdare, doar așa o să se așeze mai repede lucrurile, dacă veți dori să forțați nota, acest zbucium interior se va amplifica de la o zi la alta, conducând în final la amânări, fiți mai încrezători în voi.

Horoscop Mai Rac:

Mulți Raci ce au trecut prin momente tensionate pe sfera sentimentală vor începe să cunoască alte dimensiuni în dragoste, acceptând mai ușor indiferența celor din jur, tolerând faptul că ceilalți nu sunt obligați să ofere la fel ca voi. Pe opoziția Marte-Jupiter retrograd de pe case de psihic/sănătate, nu vă va fi foarte ușor să acceptați aceste provocări ale Universului, însă nu veți avea cum să evitați nimic. Tot ce vă nemulțumește până pe 16 Mai vă demonstrează că acolo mai aveți de lucrat.

După 16 Mai, zeul războiului intră în semnul vostru pentru următoarele 2 luni, ceea ce poate să complice pentru unii nativi raportul cu exteriorul, întrucât veți avea tăria de caracter pentru a-i înfrunta pe cei care vă aduc suferință, neplăceri, durere etc.

Horoscop Mai Leu:

Luna Nouă din 5 Mai, combinată cu intrarea recentă a lui Uranus în casa a X-a, vă face să vă îndreptați atenția către noi domenii de activitate.

Poate chiar o să vă gândiți să vă reprofilați, dacă este cazul. Se mai pot vedea șanse mari de avansare, promovare, ieșire în prim plan, asumare a unui talent la un alt nivel, astfel încât să apară venituri suplimentare în cont. Evident, rezultatele muncii inițiate acum se vor vedea cel mai probabil în toamnă, între Septembrie-Noiembrie, dar până atunci trebuie disciplină și schimbarea viziunii față de responsabilitate. Mercur din 6 Mai până pe 21 a lunii amplifică ceea ce am descris mai devreme.

Horoscop Mai pentru Fecioară:

Faza de Lună Nouă din 5 Mai deschide pentru voi noi tendințe pe partea psihică, socială, o să vă faceți mai ușor remarcați în societate, o să asimilați mai repede informații, posibil chiar să vă înscrieți la examene, să începeți programe de perfecționare, să căutați mijloace prin care să vă afirmați pe plan internațional cu un talent etc.

Cert este că eforturile inițiate din Mai 2018 încep să dea roade, aceste confirmări vă motivează să mergeți mai departe. Dacă pregătiți o lucrare științifică, vedem ca în Mai 2019 să aveți parte de inspirație, ajutor de la persoane ce sunt specialiste în domeniu, să începeți astfel să îndrăgiți domeniul pe care îl aprofundați.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro

 


Citește și:

Familia lui Răzvan Ciobanu a ajuns la morgă pentru a prelua trupul neînsuflețit al creatorului de modă! Mama lui este distrusă de durere

Șocant! După accidentul în care Răzvan Ciobanu a murit, mai mulți localnici i-ar fi furat lucruri din mașină

Marțea Albă. Ce e bine să faci în a treia zi de Paște ca să eviți ghinionul din anul acesta. Toți creștinii trebuie să știe asta

Bianca Rus, atac la adresa Cristinei Șișcanu, după eliminare! "Du-te acasă, vezi-ți de copiii tăi"

Horoscop zilnic joi, 22 octombrie 2020. Află ce zodie primeşte rezultatul unui test important!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri