HOROSCOP. Dupa 80 ani, Uranus se muta în Taur pana in 2026! Totul despre socanta miscare

HOROSCOP. Uranus, planeta marilor treziri si schimbari se pregateste sa iasa din Berbec si sa intre in Taur pe 15 mai 2018, unde va ramane pana in 2026.
 
In timp ce Uranus este numai despre schimbare, crestere si trezire, Taurul este in intregime numai despre siguranta, securitate, stabilitate, consistenta. Uranus tanjeste dupa schimbare in timp ce Taurul tanjeste ca lucrurile sa ramana la fel si pe loc. Fiecare se lupta cu forta sa isi impuna vointa atunci cand se intalnesc, dar pe durata parteneriatului lor de 8 ani trebuie sa ajunga la un consens.
 
Uranus nu este niciodata satisfacut, niciodata asezat si linistit.
 
Aceste doua energii destul de incompatibile se vor simti pe pielea noastra a vietii de siguranta de zi cu zi. Drept urmare, ne poate fi dificil sa facem sau sa acceptam anumite schimbari, pentru ca atunci cand Uranus intalneste Taurul, avem de-a face cu provocarea: ce se intampla cand ceea ce nu poate fi oprit intalneste ceea ce nu poate fi miscat din loc? Efectul minim din asemenea ciocnire este de artificii iar cel maxim nici nu poate fi imaginat. Sa ne tinem, asadar, bine de tot si deschisi la orice se poate intampla.
 
viewscnt

Pentru tine

Parteneri