HOROSCOP, cu Urania pentru săptămâna 23 februarie–1 martie 2019. Berbecii întrec măsura, Gemenii au probleme


HOROSCOP, cu Urania pentru săptămâna 23 februarie–1 martie 2019. Berbecii întrec măsura, Gemenii au probleme

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Urania a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie în perioada 23 februarie-1 martie.


In articol:

HOROSCOP BERBEC

 

În prima parte a zilei de 23 februarie, efort de a menține relațiile parteneriale într-un registru confortabil, politicos sau util pentru viitorul relației ori al proiectului comun de viață și activitate pe care îl susțin. Între 23 februarie, după ora17.56, și sfârșitul zilei de 25 februarie, bănuieli cu privire la onestitatea demersurilor făcute de unele persoane care ar putea să le lezeze niște interese materiale. Senzația că sunt păcăliți în chestiunile de interes patrimonial.

Citeste si: Actorul Brody Stevens, cunoscut din filmul The Hangover, a fost găsit mort la 48 de ani

HOROSCOP Uneori, tendința de a depăși măsura prin insistență, nerăbdare sau egoism. Între 25 februarie, după ora 23.20, și dimineața zilei de 28 februarie, preocupări legate de formarea profesională, pentru care caută cele mai bune soluții de continuare și aprofundare a studiilor.

Adulții vor încerca să-și depășească statutul prin integrarea în instituții și structuri profesionale care să le permită să se afirme și să progreseze, uneori, luând în calcul și organismele de dincolo de granițele țării, pentru prestigiul sau deschiderea acestora.

HOROSCOP Între 28 februarie, după ora 8.48, și 1 martie, momente speciale în viața profesională, în care Berbecii vor fi nevoiți să-și apere statutul, funcția, autoritatea ori să-și susțină inițiativele și deciziile împotriva unui curent general de opinie care nu le e favorabil.

În după-amiaza zilei de 1 martie, Venus va intra în zodia Vărsătorului. Micul Benefic va marca până pe 26 martie, în chip plăcut, sectorul relațiilor cu prietenii, dându-le nativilor posibilitatea să întâlnească persoane speciale (vedete, oameni importanți) cu care să dezvolte relații de prietenie.

HOROSCOP Berbecii vor trece alături cunoștințele apropiate prin situații speciale, mai puțin obișnuite. În următoarele două săptămâni, acestea se vor menține în registrul plăcut sau util lor. Întreaga săptămână, nativii vor face efortul de a câștiga bani din muncă sau de a rezolva un litigiu salarial. T

 


Abonează-te pe

Citește și:

Actorul Brody Stevens, cunoscut din filmul The Hangover, a fost găsit mort la 48 de ani

Fosta soție l-a bătut până l-a învinețit! Reghe, de urgență la spital. Imaginile momentului

Suntem în zodia Pești, deci VISĂM mai mult! Care este cel mai URÂT VIS pentru fiecare ZODIE?

A murit doctorul Constantin Prie

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri