HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cum să cucerim o persoană în funcție de zodie. Fetele în Berbec sunt războinice, Balanțele sunt angelice


HOROSCOP. Mihai Voropchievici a explicat la „Adevăruri ascunse” ce trebuie să facem pentru a cuceri o persoană în funcție de zodie.


In articol:

mihai voropchievici

HOROSCOP BERBEC

Fetele astea sunt ca niște războinice. Dacă le place ceva, pornesc la atac. Ele sunt niște cuceritoare. În general, femeile astea sunt cele care cuceresc. Îi trebuie tot un om de acțiune. Ele țin bărbații la distanță până îi analizează.

Citeste si: HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 25 martie - 1 aprilie. Racii muncesc mult, Scorpionii sunt cu ochii pe bani

HOROSCOP TAUR

Când ajungi la zeița frumuseții, ce vrei să găsești la nativele Taur? Sunt foarte ambițioase. Ele nu se bagă într-o relație până nu știu că au deja de toate, un job, o casă, o mașină, tot ce trebuie. Sunt extraordinar de perseverente. Nu poți să cucerești nativa din Taur dacă nu o respecți din toate punctele de vedere și să le recunoști acel statut pe care îl au.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri