Horoscop Cristina Demetrescu 16 - 22 decembrie 2019. Zodiile care pot repara niște greșeli grave


Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte.


In articol:

Astrologul Cristina Demetrescu recomandă pentru această săptămână să ne concentrăm să găsim soluții chiar acolo unde credeam că lucrurile sunt înțepenite. Jupiter aduce în primul rând oportunități, Uranus vine cu schimbări pe care nu le așteptam. Iată cum va fi această săptămână pentru fiecare zodie în parte:

HOROSCOP. Berbec: Trebuie să insiste foarte mult pe găsirea unor soluții foarte bune pentru profesie, carieră, aspectele financiare, felul în care își doresc să-și crească nivelul de trai, să-și permită mai multe lucruri, dar trebuie să muncească mai mult și atunci trebuie să se gândească pentru că ei sunt oamenii ideilor și să se pună un pic în mișcare pentru că la momentul acesta se formează ideile, țintele și anul viitor pot beneficia din plin de ceea ce văd acum.

HOROSCOP. Taur: Trebuie să se miște puțin mai repede, pentru că au și ei oportunități bune, doar că vin atât de repede, iar ei sunt atât de lenți încât stau prea mult să se gândească dacă sunt oportune, dacă nu sunt, dacă riscă, dacă nu riscă. Și pentru lucruri mai îndrăznețe: călătorii, studii, ceva care să-i ajute pe ei în viitor.

Citeste si: Horoscop 16 - 22 decembrie 2019. Trei zodii dau lovitura la locul de muncă

Citeste si: Zodiile care mint fără remușcare! Duc minciuna la nivel de artă

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 decembrie 2019: „Se tulbură apele”

Nativii zodiei Rac, susținuți de partenerii de viață

 

HOROSCOP. Gemeni: Pot avea adevărate schimbări în conșțiință, lucruri fundamentale, care să-i ajute pe ei să vadă viața diferit, să-și repare anumite greșeli care din pricina lor îi țineau cumva blocați pe tot felul de sectoare, fie că discută cu anumite persoane sau primesc anumite sfaturi, pur și simplu au o revelație de viață, sunt puși pe schimbări, dar profunde, adânci, spirituale.

HOROSCOP. Rac: Primește o serie de susțineri, e mai norocoasă zodia în această perioadă, pentru că fie această susținere, acest ajutor vine de la partenerul de viață sau de la oameni pe care îi cunoaște. Întîlnește tot felul de oameni, cu care chiar leagă prietenii la un momentul acesta, niște prietenii utile, unde se pot face niște schimburi de experiență. Fiecare iese în câștig.

HOROSCOP. Leu: Au și ei oportunități profesionale, este o zodie fixă care digeră mai greu aceste aspecte, dar pot veni schimbări de orientare profesională, se pot gândi pe viitor spre ce anume ar trebui să se ducă.

HOROSCOP. Fecioară: Pot să-și facă relații dincolo de granițele țării, pot călătorii mai mult, se pot gândi la studii, tot pe parte profesională și relațională beneficiază, să se deschidă mai mult în această perioadă. Au un câștig în relații, oameni care îi influențează la modul pozitiv și nu în ultimul rând oameni care îi încurajează să facă ceea ce își propun și ceea ce își doresc. Poate că au anumite îndoieli din punctul acesta de vedere. Citește continuarea AICI.


Citește și:

Horoscop 16 - 22 decembrie 2019. Trei zodii dau lovitura la locul de muncă

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 15 - 21 decembrie 2019: „Se tulbură apele”

Zodiile care mint fără remușcare! Duc minciuna la nivel de artă

Solstițiul de iarnă 2019. Cum va fi afectată fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic, miercuri, 23 septembrie 2020. Racii trebuie să fie mai atenţi la nevoile partenerului de viaţă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cristina Şişcanu, apariție fără sutien, la Bravo ai stil - Celebrities! Maurice Munteanu a atacat-o dur! "Tu te-ai uitat în oglindă, la tine acasă!?"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri